TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

TRAKUS TAKVİM 2010

TrakusMedya TrakusMedya 21.12.2009 13:31:00
TRAKUS TAKVİM 2010

Bu yıl her türlü hazırlığını, fotoğraf seçimlerini sponsorumuz ESİT Ltd. nin organize ettiği Trakus takvimlerinin dağıtımına yakında başlanacak.

Dağıtımı yine her ilimizde belli noktalardan yapacağız. Dağıtım konusunda bizlere yardımcı olan üyelerimize ve sponsorumuza destek olamk açısından üyelerimizden sitedeki bilgilerini eksiksiz doldurmalarını rica ederiz.

Dağıtım listesine katılmak için üye profilinizde İl, İlçe ve telefon numarası bilgilerini mutlaka doldurmanızı rica ederiz.

sakaladam sakaladam 25.12.2009 14:19:00

her sayfada açılmasın lütfen bu uyarı.

selamlar.

tkara tkara 2.01.2010 17:03:00

Yuksekova dan merhaba :)

Trakus takviminde aylar 15 gun oluyor dediler, geldim ben de :) Kaldiysa bir adet de ben alabilirim. Bu vesileyle yeni yilinizi kutluyorum.

Askerlikle ilgili soyleyecek pek bir sey yok, ilk aksam gokyuzune bakip ayin ayni ay, yildizlarin ayni yildiz oldugunu farkettigimde bitti benim icin :) Tadini cikariyorum artik.

Musadenizle sucuk mangal

operasyonuna gitmeliyim simdi :)

Hepinize kucak dolusu sevgiler, selamlar.

aysem54 aysem54 5.01.2010 13:12:00

Merhabalar ,

Trakuş takvimlerini birkaç dakika önce aldım.Geçmişimi hatırladım birden çabalarım umutlarım :) varsa siteye katkılarım ...

Unutmadığınız için çok teşekkürler gerçekten çok mutlu oldum

emeği geçenlerin ellerine yüreklerine sağlık

ve

herkese 2010 yılında mutluluk sağlık huzur diliyorum

bol kuşlu günler

selamlar,saygılar

tkara tkara 9.01.2010 13:17:00

Kenan abi tesekkur ederim. dun farkettim, 1 ay olmus bile :)

Moris abi eyvallah, sagolasin.

sucuk ekmek operasyonunu da fazla kucumseme. yarim kilo yersen hazmi cok zor oluyor :)

Tugba hanim nazik teklifiniz icin tesekkur ederim. istegimi direkt Tamer Bey e ilettim. sizden de alirsam aylar toplam 60 ceker, bitmez bu askerlik.. :)

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 452  |  Kalan Tür Adedi:39
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT