TAKVİM DEVAM
serhattigrel 14.01.2010 01:20:00
Dağıtım şirketinde sanırım çok ucuza kaçtık, çok yavaşlar, ancak kesinlikle isim bazında teslimat yapıp, kime teslim ettiklerini raporluyorlar.
Adreste bulamadıklarını bize geri getiriyorlar.
Ben bir önceki forumdaki arkadaşlarımıza bir bir cevap yazdım, İsimler notlarımda var ve takip ediyorum, sene bitmeden takvimlerini elerine ulaştıracağım.
Sitede il, ilçe , sokak ve kapı nosu olan herkese doğrudan posta yapıldı, mutlaka ya adreslerine yada bize geri teslimat yapılacak.
Sitede il ,ilçe ve telefon no su olan adresi olmayan arkadaşlarımıza , aynı ilçede, adresi net bir arkadaşları kanalı ile gönderdik, her kolide isim ve telefon numaraları var, onlar alınca sizi arıyacaklar.
İl ilçe ve telefonu olan adres bilgisi olmayan İstanbullular;
İstanbul anadolu yakası Hakan Perek , İstanbul yakası Fikret Can dan takvimlerini alabilir , liste altta.
Adres eksikleri olan ve bizden mail alan arkadaşlar lütfen hem mail ile bize dönsünler, hem de sitede adreslerini güncellesinler.
serhattigrel 18.01.2010 22:44:00 Saboy, ırıshsetter, volkanpek, mesuteryılmaz, chayluk, sdağ, tkara, hakbal, skoksalan, çitlenbik . Sizlerin eline geçmed,ği anlaşılıyor, yarın gönderi raporlarına bakacak ve size bir bir döneceğiz.