İki yılı aşkındır sitedeyim, Fotokritik teki al gülüm ver gülüm, puan, anasayfa gibi saçmalıklar yüzünden orayı terk ettim, burada da son zamanlarda yavaş yavaş bu durumların oluşmaya başladığını gördüğümden galeriye pek fotoğraf yüklememeye başladım, dostlarım farketmiştir.
Tür ekle süper bişi, kimseyi rahatsız etmeden, yorum yazmaya mecbur etmeden, güzel güzel ekliyorum türlerimi, çok beğendiğim veya özel bir tür olduğunda genelde arkadaşlarımın ısrarı ile galeriye yüklüyorum. Kimseye yalakalık yapmadım, bunca yıldır aldığım ve yazdığım eleştiri sayısı ortada, hiç fotoğraf yüklemesemde hemen her gün beğendiğim 3-5 fotoğrafa yorum yazarım, kim olduğuna, bana yazıp yazmadığına asla bakmam, dostlarımın tüm fotoğraflarını elimden geldiğince görmek, değerlendirmek isterim, kime ne, kim kimden hesap sorabilir.
Yanlış tür yazılmış olduğunu gördüğüm durumlarda tanıdığım kişilere söylerim, tanımadığıma söylemem, beni ilgilendirmez, çok daha tecrübeli tür komitesi var, ister düzeltir ister düzeltmez.
Ben hata yapmam, her yazdığım tür doğrudur diyebilecek üye var mıdır, ben kimim, hata yapabilirim elbette, yine de elimden geldiğince bakarım, sorarım öyle yazarım türü, yanlışsa düzeltilir.
Sonuç olarak ne pohpohlanmaya ne de yalakalığa ihtiyacım yok, hiç bir zaman uzmanı olmadığım konuda da ısrarcı olmadım, kaale alınmadım diye gurur meselesi de yapmadım, saygılarımla...