Siteye bir omuz atalım
karaani 4.03.2010 17:08:00
Sayın Site sakinleri,Baharın güzel günlerinin gelmesine az kaldığı ve Göçün başlamak üzere olduğu şu günler Karanlığın En Yoğun olduğu zaman,sabaha en yakın olunan zamandır Sözünü doğrular gibi bir sessizlik var sitede.Sanki üzerine Ölü toprağı atılmış gibi sitenin.
Siteyi 1 Hafta ileriye taşıyabilirsek eminim göçün meyveleri toplanmaya başlanacaktır.
Ve dudak ısırtan türler,dudak ısırtan kareler gelecektir.
Başta Ustaları,Yönetim de olanları, yükleme şansı olanları ,Sandığında güzel fotoğraf olanları,içinden gelmeyenleri, herkesi Fotoğraf yüklemeye davet ediyorum.
1 Hafta siteyi biz canlı tutarsak,ondan sonra o bizi sürükleyecektir peşinden ;)
İşler yoğun sıkıntı fazla sonra yüklerim,sonra bakarım demek ,Karşıya geçmek için Derenin bitmesini beklemeye benzer.
Dere bitmez ama ömür biter.
Bir günde 3 Fotoğraf nedir, Çok az fotoğraf yüklenmiş,Ayıpta bişey.
Hadi :)
dede 6.03.2010 08:04:00 Trakus Ailesi günaydın,
Çoğu tartışmalarda iki tarafın da aynı şeyi söyledikleri halde, uzun uzun tartıştıklarına şahit olmuşumdur. Vakit olduğunda bunun dahi yararı olur, tarafların sonuda aynı hedefe yöneldiklerini görmeleri güzeldir. Önemli olan zaman zaman kelimelere takılmamak, gerçek mesajı görebilmektir. Katılamasam dahi buradaki yazışmalar, çoğu zaman kafamı dağıtmak için uğradığım bir köşe. Bazı yazışmalardan bir şeyler öğreniyorum, bazı yazışmalarda ise aynı ana hedefe yönelmiş üyelerin bazı detaylarda ki ayrılıklara takıldıklarını görüyorum. Ama önemli olan sonunda bunu görebilmemiz.
Veysel ve Zafer Bey in belirttiği gibi az kaldı az. Gelsin artık!!!
birgök 5.03.2010 23:07:00 Hayat zor. Tüm insanların günlük aile ,iş, sağlık , vakit ayıramama...gibi sorunları olabilir ve hiç istemediğimiz halde siteden uzak kalabiliyoruz. İyi anlarımızda hiç aklımızdan çıkaramadığımız ve bilgisayar başında saatlerin nasıl geçtiğini anlayabileceğimiz günler olabildiği gibi,siteden kaynaklanmayan ama yukarıda saydığım olumsuzluklardan dolayı siteye vakit ayıramayan arkadaşlarımız olabilir.Mevsimin,kuşlar tarafından kıt olduğu veya sandığın boşanması da buna sebep olarak eklenebilir.
Ben ,sitede çok güzel bir hava olduğu ama zaman zaman durağan dönemlerin de olabileceğine inanıyorum.
Bir de yorum yazmanın ,hangi makineyle çekilmişse çekilsin veya hangi güzellikteki kareye olursa olsun yanlış anlaşılmaması gerektiğini düşünüyorum. Burada bizlerle olmayı tercih eden arkadaşlar , muhakkak zaman içerisinde çok daha güzel kareleri imkanlarına göre ortaya koyacaklardır. Onlara yaklaşırsak onları kazanırız.
Tüm Trakus camiasına yürekten başarılar dilerim.
Maximusgama 5.03.2010 09:07:00 Bedri Abi Haklsın üstelik bu sürece bir de yorum yazanların ne zaman yazdığına dair istatistik , kime yazdığının eleştirilmesi, ustaya yazana y...laka,dostuna yazana ,kanka diyenler , sadece canı istediklerine anında cevap verip teşekkür edenler,forumlardaki dikkat edilmeyen suçlayıcı aşağılayıcı tavırlar beni de soğutur oldu son zamanlarda . Yazdığım konuların hepsinin örnekleri mevcuttur.
Böyle olunca da binbir zahmetle çekilmiş fotoğrafları kimin için yükleyeceğim diye düşünmeden edemiyorum şahsen.