Korkunç bir birikimimiz var, bunları toplumla paylaşmanın yollarını arıyoruz.
Bu çalışma, on güne kadar yayına girecek yeni dergi sayımız, haftaya gönüllü toplamaya başlıyacağımız Türkiyenin kuşları posteri projemiz ve sizlerden gelecek önerilere göre yapılacak başka projeler ile toplumumuzu bilinçlendirme ve kendimizi tanıtmaya devam edeceğiz.
Bu çalışmalarda bir kerede en iyiyi yakalmamız kolay değil.
Yapacak, övgüleri , eleştirileri değrlendirecek ve gittikçe kendimizi geliştireceğiz.
Ben bu nedenle bu forumu çok önemle takip edceğim.
Amacımız bu projelerin yönetimde görev alan arkadaşlar tarafından değil , üyelerimzin oluşturacağı gönüllü guruplar tarafından yapılması.
Burada eleştiri yapan arkadaşlardan haftaya başlıyacak poster projesinde görev alarak bize mükemmeli göstermelerini rica ediyorum.
Bu sunum, internette dağıtım kolaylığı düşünülerek minimum boyutta tutulmuş, insanları sıkmaması için bir dakika bir süre ile kısıtlanmış, fotoğraf kadar hakim olmadığımız müzik konusundan telif hakları düşünülerek uzak durulmuş , fotoğraf seçiminde bizce ilginç ve güzel olanı seçtiğimiz bir çalışmadır.
Mutlaka tüm tasarım ve seçim kişilere göre beğenilecek ve beğenilmeyecektir. Herkes kendince yanlış gördüğünü , konuyu dağıtmadan, somut olarak dile getirirse daha hızlı ilerleriz.