TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92805
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

Slayt Gösterisi

karaani karaani 4.03.2010 17:21:00
Türkiye nin Seyirlik Kuslari gösterisini aldım,Çok güzel fotoğraflar,çekenlerin ellerine sağlık,güzel oluyor böyle etkinlikler daha sık yapılması dileklerimle teşekkür ederim.Ama

asude asude 6.03.2010 14:27:00

Ben sitemizdeki değerli üyelerin arazide yaşadıkları güzellikleri çekmiş oldukları video kayıtlarını da seyredebileceğimiz bir link olsun isterim...

Geçen sene Trakuş kampını yayınlamıştınız çok güzeldi...Ancak tekrar seyretmek istediğimizde ulaşamadık...

Kuşları fotograflarken çekilen videolarını da izlemek çok keyifli olacaktır...

Hani gönlümden geçenler nedir diye sorduğumda kendime verdiğim cevapları paylaştım... :)

Selamlarımla...

serhattigrel serhattigrel 5.03.2010 21:06:00

Foruma mesaj gönderdikten sonra , sunuma tekrar baktım, Karaani haklı, insan müzik bekliyor.

serhattigrel serhattigrel 5.03.2010 21:00:00

Korkunç bir birikimimiz var, bunları toplumla paylaşmanın yollarını arıyoruz.

Bu çalışma, on güne kadar yayına girecek yeni dergi sayımız, haftaya gönüllü toplamaya başlıyacağımız Türkiyenin kuşları posteri projemiz ve sizlerden gelecek önerilere göre yapılacak başka projeler ile toplumumuzu bilinçlendirme ve kendimizi tanıtmaya devam edeceğiz.

Bu çalışmalarda bir kerede en iyiyi yakalmamız kolay değil.

Yapacak, övgüleri , eleştirileri değrlendirecek ve gittikçe kendimizi geliştireceğiz.

Ben bu nedenle bu forumu çok önemle takip edceğim.

Amacımız bu projelerin yönetimde görev alan arkadaşlar tarafından değil , üyelerimzin oluşturacağı gönüllü guruplar tarafından yapılması.

Burada eleştiri yapan arkadaşlardan haftaya başlıyacak poster projesinde görev alarak bize mükemmeli göstermelerini rica ediyorum.

Bu sunum, internette dağıtım kolaylığı düşünülerek minimum boyutta tutulmuş, insanları sıkmaması için bir dakika bir süre ile kısıtlanmış, fotoğraf kadar hakim olmadığımız müzik konusundan telif hakları düşünülerek uzak durulmuş , fotoğraf seçiminde bizce ilginç ve güzel olanı seçtiğimiz bir çalışmadır.

Mutlaka tüm tasarım ve seçim kişilere göre beğenilecek ve beğenilmeyecektir. Herkes kendince yanlış gördüğünü , konuyu dağıtmadan, somut olarak dile getirirse daha hızlı ilerleriz.

Lazaga Lazaga 4.03.2010 18:13:00

Bende çok beğendim..

bcan bcan 4.03.2010 17:42:00

Bende izledim az önce

çok güzel bir çalışma olmuş.

Emeği geçenlerin ve fotoğrafı olanların

Ellerine sağlık..

karaani karaani 4.03.2010 17:21:00

Müzik aramadım değil hani.

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2025 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT