Zafer Tekin ve Fethi Halepliler, Oğuz Kepiroğlu ve Kemal Kahraman beye teşekkür ederiz, sayısı 800 e varan aktif üyelerimizden katkılarını bekliyoruz, Hep birlikte yapacağımız daha çok işler var.
Proje bizim için çok zor değil, burada en zor iş olan fotoğraf bulmak ki bizim böyle bir sıkıntımız yok.
Tür seçiminde hangi türlerin sık görüldüğü konusunda bizden daha fazla bilgi birilkimine sahip bir kurum yok.
Ben başımıza ne gelecek diye bir ön bütçe araştırması yaptım, baskı için yaklaşık değerlerdir. mutlaka daha iyi teklifler alınacaktır.
POSTER 50x70 cm (vernikli)
Boyut 48x68 cm
Renk 4+0
Kağıt 170 gr. Mat Kuşe
Laminasyon Mat Vernik önyüz
Diğer Düz Kesim,
TEKLİFİMİZ: (Teklif Para Birimi)TL
------1.000 Ad--2.000 Ad--10.000 Ad,
FİYAT 475,00-- 615,00 --1.850,00
POSTER 70x100 cm (vernikli)
Boyut 68x98 cm
Renk 4+0
Kağıt 170 gr. Mat Kuşe
Laminasyon Mat Vernik önyüz
Cilt Düz Kesim,
TEKLİFİMİZ: (Teklif Para Birimi)TL
------1.000 Ad--2.000 Ad--10.000 Ad,
FİYAT 750,00 --1.025,00 --3.450,00
fotoğraf ve tasarıma para vermiyeceğimizi düşününce en büyük giderimizin baskı olacağı kesin. Dağıtım konusunda tüm ülkeye yayılmış üyelerimiz bize yardımcı olabilir. Nasıl, kaç tane basılacağı, dağıtım şekli hep bu gurubun karar vereceği şeyler.
Burada önemli olan, TRAKUS olarak içimizden çıkacak gönüllüler ile , sağladığımız birikimlerden ülkemize faydalı şeyler üretme kabiliyetini kazanmamızdır. Bu ilk projenmizin başlamasını heycanla bekliyorum.
Gördüğüm kadarı ile Tasarım gurubu tamam, Bir koordinatör çıksa bende uzaklaşsam artık