TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

21-22 Mayıs Küre Dağları Milli Parkı Kampı

demokritos demokritos 17.05.2010 09:10:00
21-22 Mayıs tarihlerinde Kastamonu Bartın il sınırları içerisinde yer alan Küre dağları milli parkında kuş gözlem ve doğa gezisi gerçekleştireceğiz. 20 mayısta filyosa gelecek olan ekiplere 21 mayısta katılacak olanlarla birleşip 21 mayıs akşam hava kararmadan kamp alanına ulaşmayı ve gece baykuş, gündüzünde orman türlerini gözlemeyi, 22 mayıs akşamı 2. kamp gününden sonra 23 mayıs sabahı kamp alanını terketmeyi ve evlere dönmeyi planlıyoruz. dönüş yolunda çoğunluk kararına göre amasra veya safranbolu gezisi pakete dahildir:)

tüm halkımız davetlidir...

ademyagiz ademyagiz 17.05.2010 10:59:00

Keşke izin alabilsem de katılabilsem..

KANDIZLIK KANDIZLIK 18.05.2010 17:36:00

Küre dağları milli parkında kuş gözlemi için gelmek isteyenlere; mesela Cuma akşamı için yol güzergahı, harita veya kroki, yol mesafeleri, eğer çadır kampıysa kalınacak mekanın özellikleri ve hava durumu gibi bilgileri verebilir misiniz Mustafa Bey ...

Bu arada tebrik ederim sizi, çok güzel bir gözlem gezisi ve kamp etkinliği olacağına inanıyorum şimdiden. Katılabilsem muhakkak ki çok zevkli ve faydalı olacaktır.

Görüşmek üzere, sevgiler, selamlar .

Arslan .

KANDIZLIK KANDIZLIK 20.05.2010 17:56:00

Mustafa Bey teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.

Bahsettiğiniz kanyonlar ve diğer mekanlar çok güzel yerler olmalı, fakat hava şartları kampı zorlayacak gibi görünüyor ( kendi açımdan konuşuyorum ), sanırım bir dahaki sefere diye düşünüyorum. Görüşmek üzere, selamlar sunarım.

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 452  |  Kalan Tür Adedi:39
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT