TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

Fotoğraf Sunumu; 24 Mayıs 2010, Doğal Yaşam Konulu, Şişli Etfal Hastanesi Konferans Salonu

KANDIZLIK KANDIZLIK 23.05.2010 23:08:00
Merhaba,

Şişli Etfal Hastanesi nin 111. Kuruluş yıldönümü sebebiyle düzenlenen etkinlikler bünyesinde; beni tanıyan arkadaşların önerisiyle bir Fotoğraf Sunumu yapmam istendi. 10 dakika süre verdiler. Sanırım bu sürenin 3_4 dakikası Hastane fotoğraflarını kapsayacak, kalan sürede de Doğal yaşam ve Yaban Hayat fotoğrafları sunmaya çalışacağım ( Daha çok kuş fotoğrafları ) .
Bu ikinci bölümün içine, Trakus kamplarından ve IKGT arazi gözlem gezilerinden de birkaç fotoğraf yerleştirdim. Eğer ilave süre verirlerse ve bahsettiğim konular ve fotoğraflarla ilgili sorular soracak olurlarsa, doğal yaşam _ Trakus ve IKGT den bahsetmeyi planladım, umarım daha süre verirler ve soru sorarlar .

Sunum günü 24. 05. 2010, saati 13.15 ; yer: büyük konferans salonu, Şişli _ Istanbul .
Yakında işi olanlar veya oradan geçenler belki görmek isteyebilirler :)

Selamlarımla,

KANDIZLIK KANDIZLIK 23.05.2010 23:33:00

Fotoğraf Sunumu, 24. 05. 2010, saat 13.15 .....

KANDIZLIK KANDIZLIK 27.05.2010 21:54:00

Sunum gerçekleştirildi. Yaban hayatı ve doğal hayattaki kuş fotoğrafları gösterildi, IKGT gözlemlerinden, Sarıyer ve Çamlıca göç faaliyetlerinden bahsedildi, fotoğrafların arasında Trakus haber bölümlerinde yer alan kamp fotoğraflarından bazılarına da yer verildi.

Sunum sonunda yaklaşık 200 kişinin alkışları duyulunca, sunumun izleyicilere bir şeyler verdiğine ve beğenildiğine kanaat getirildi.

Irıshsetter Irıshsetter 27.05.2010 22:17:00

Emeğinize sağlık Arslan Bey...Pazar akşamı son mesajı kaçırdığıma üzüldüm...(kendime de kızdım)orada olmak isterdim doğrusu...

uozgur uozgur 27.05.2010 22:34:00

Arslan bey merhabalar.

Sunumunuzun başarılı geçtiğine çok sevindim. Tebrik ederim.

TRAKUS ailesi olarak asıl hedefimizin, aile üyeleri dışında kalan kişilere ulaşmak olduğuna inanıyorum. Bunu çok seferler yaşayan bir kardeşiniz olarak bu tür hareketleri çok önemsiyorum. Hem doğru hareketinizden hemde başarınızdan dolayı sizi kutluyorum.

Ben Trakus u kaynaşmış bir aile topluluğu olarak görüyorum ve bu ailenin bir ferdi olduğumdan dolayı kendimle gurur duyuyorum.

Çevreye duyarlı, tabiatı ve canlıları seven, koruyan insanlar ve gençler yaratabilir yada ilgisiz insanların ilgisini çekebilirsek hepimizin ortak kazancı olur diye düşünüyorum.

Herşeyden önce bugün var, yarın yokuz. Mutlak surette neslimizi devam ettirecek gençleri şimdiden yaratmaya başlamalıyız.

Sevgiyle kalınız.

Kadird Kadird 27.05.2010 22:34:00

Eline, emeğine sağlık Arslan abi.

Bence hepimiz elimizden geldiğince çevremizdekilere bu güzellikleri aşılamaya çalışmalıyız. Ben de öyle yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince.

Selamlar, sevgiler...

KANDIZLIK KANDIZLIK 28.05.2010 12:41:00

Teşekkür ederim.

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 452  |  Kalan Tür Adedi:39
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT