X Simge
TR EN
X Simge
TR EN
Belgeli Tür 506
Fotoğraflar 92820
Gözlemler 9870
Videolar 1349

FORUM

Neden Üyelik Zor

ZIRVANA ZIRVANA 2.06.2010 21:42:00
Ben Eskişehir 'de yaşıyorum çevremdeki bazı dostlarımı siteye üye olmalarını tavsiye ettim ....Fakat nedense sitemize bir türlü üye olamıyorlar...Veya zor olabiliyorlar ...Bunu buraya taşımamım sebebi bence aynı şikayeti olanların olduğu düşüncesinde olduğum için...Aynı zamanda Eskişehir deki aktif üye sayımız bana göre az övünmek için söylemiyorum ama Eskişehir kuş fotolarının Çoğunda (veya Belli bir miktarında) Benim , oğlumun ve Kızımın imzası var .... Ben buradaki dostlarımıa kuşların güzelliklerinden bahsediyorum...Onları kuş fotosu çekmeleri için özendiriyorum......üyelik konusuna gelince abi biz üyelik için başvurduk bir türlü üye olamadık diyorlar....Benim üyeliğimde sorunlu olmuştu....Bir çözüm üretilebilir mi? yoksa üye sayısını az olmasını istiyoruz... Eskişehir in kuşları hakkında daha çok bilgi paylaşımı için bence aktif üye sayısının artırılması gerek.... punguse ,tmenderes bu siteye kazandırdığım kişiler oldu ve devamı gelecek ama bir de zorlukları aşıp üye olabilseler...Ve hatta hayalimde Eskişehir Kuş grubunu Kurabilmek... Avcı olan arkadaşlarımı avcılğı bıraktırdım... o kuş fotolarını görüp bir daha av yapmayacağım sözünü verdi..

Herkese Selam ve saygılarımla ;

piyongo piyongo 14.06.2010 21:18:00

aktivasyon maili spam olarak geliyor gereksiz kutusunda durabiliyor..benimde üyeliğim 1 ay falan sürmüştü:)

PYTHON PYTHON 9.06.2010 18:01:00

bir ara bakmıştım eskişehirde hiç üye bulamamıştım...enteresan gelmişti.:(

serhattigrel serhattigrel 2.06.2010 23:29:00

Namık bey,

Sitede üye sayısını sınırlamak gibi bir düşüncemiz yok, öyle olsa bunu amaç ve site hakkında bölümünde dile getirirdik.

Doğrudur, bir eleme sistemimiz var, ancak inanın 15 -20 dakikasını üyelik işine vakfedecek her okur yazar bu siteye üye olabiliyor.

Şimdilk böyle gideceğiz, belli bir büyüklükten sonra referans ile kabüle geçilebilir.

Site yazılımımız Windows İnternet explorer de sorunsuz çalışıyor, ancak Firefox, Chrome gibi yazılımlarda sorunlar yaşanabiliyor, sanırım sıkıntılar buradan kaynaklandı. Belkide İlk Üye giriş sayfasına

bu bilgiyi koymalıyız.

İnanın üye bilgilerini tam dolduran ve bize bir parağraf doğa ile ilgisini yazarak gönderen herkesi üye yapıyoruz..

Ben yinede yaşadıkları problemleri somut olarak öğrenmek ve önlem almak isterim.

ZIRVANA ZIRVANA 2.06.2010 21:44:00

Zor dostum zor TRAKUS a üye olmak zor......

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 506  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2025 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT