TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92807
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

Yavru Baykuş

abirsen abirsen 13.06.2010 21:40:00
Birkaç gün önce ebebeynleri öldüğü biliniyor(Elektirik trafosu nedeniyle).Ağacın üzerindeki bilinen 4 yavrudan sadece bir tanesi kalmış ve diğerleride malesef ölmüş.Başka bir ebebeyni olmadığına kanaat getiren kayınpederim bu son yawrunun köpeklere yem olmasını son anda önleyerek bugün akşama doğru bana getirdi.Yavru bir baykuşa nazaran bayağı büyük sayılan kuşun genel görünümü iyi sayılır.Biraz köpekler tarafından hırpalanmış ama öyle görünen bir yarası yok.Pazar günü olması nedeniyle hangi merciye götüreceğimi bilemiyorum.Bu yavruyu acaba hangi ilgili mercilere verebilirim.En azından bir tanesi daha ölmesin.

(Yaklaşık 1 saat kadar internette kalabileceğim.Bu süre zarfında yardımcı olabilirseniz sevinirim, yada en azından sabahleyin tekrar yardımlarınızla ilgili görüşleri okuyabilirim.) İlginize teşekkürler,

Saygılarımla,

abirsen abirsen 15.06.2010 11:59:00

Selim Bey, ilginize teşekkür ederim.Yavruyu Ankara da ki Doğa Derneği yetkililerinin yönlendirmesi ile bir başka hayvan dostu olan İstanbul Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Öğrencilerinden Sayın Ahmet Kütükçü Bey e ulaştırdım.Bu konuda emeği geçen ve Yavru Kulaklı Orman Baykuşunu Afyonkarahisar dan İstanbul a ulaştıran otobüs firması yetkililerine, mesai arkadaşım Gökhan Bey e ve gecenin bir yarısı bizi otogara götüren İzci Lideri Mehmet Ali Bey e ve tüm kuşseverlere teşekkür ederim. Veriğiniz telefon numarasını minnetle kaydediyorum.İnşallah böyle durumlarla karşılaşmayız.

Saygılarımla,

ahmet ahmet 24.06.2010 22:20:00

merhaba kulaklı orman baykuşumzu doğaya saldık

abirsen abirsen 25.06.2010 17:59:00

Ahmet Bey, bir canı daha cananına kavuşturdunuz. Ümid ediyorum ki Kulaklı Orman Baykuşu her kanat çırptığında sizin için dua edecektir.Tıpkı tedavisini yapıp doğaya saldığınız diğer kuşlar gibi,

İlgi ve alakanıza teşekkür ederim,

Saygılarımla,

ogunturkay ogunturkay 26.06.2010 14:59:00

Örnek teşkil edecek bir davranış! Emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Mükemmel bir çaba olmuş. Sonsuz sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum...

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 452  |  Kalan Tür Adedi:39
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT