TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

Kulu....:(

mutan mutan 23.07.2007 10:37:00
sevgili arkadaşlar dün akşamüstü kulu gölündeydik...gölü hareketli bulmak sevindiriciydi ancak daha
sonra fazla hareketlendi....

arabamızın çamura saplanması ile orada keyif yapan bir kaç kişi ile keyfisiz durumlar
yaşadık...sevgili ilker Kül ile bu durumu fotoğraf altında konuşunca...durumun sık sık olduğu
ortaya çıktı...tüm arkadaşların, özellikle kulu için yalnız olmamalarını en azından 3-4 kişi
olmalarını, kamp için özellikle dikkatli olmalarını tavsiye ediyorum...

contarini contarini 23.07.2007 11:03:00

Şiddetle destekliyor ve özellikle dikkat edilmesini tavsiye ediyorum.

Tam hatırlamıyorum ama 4-5 ay önce oradan geçerken akşam saat 22:00 - 23:00 sıralarında ana yolda
bir WV Transporter ve markasını göremediğim bir taksi ile önümü kestiler. Dikkatli olduğum için çok
önceden onları fark ettim ve önceden durdum. Kafasında alnını komple kapatan bere takmış bir kişi
bana doğru kollarını sallaya sallaya hani dikkat et araba yolda kaldı der gibi üzerime geliyordu.
Hazırlandım üzerine sürüp el freni yardımı ile geriye dönecektim. O sırada arkasında bekleyen
taksiyi gördüm. Işıklarını kapatmış öylece bekliyordu. Onların orada durduğunu çok önceden
farketmiştim. O sırada şansım sayesinde hem önden 1 hem de arkamdan 2 tane araba geldi. Zaten
onların yaklaştığını gören üzerime gelen kişi hemen geriye arabaya yöneldi ve minibüse binip yolu
açtılar. Arkada gizlenen araba da ışıklarını yakıp hareketlendi, bende aynı anda hızla aralarından
kaçtım, aynam biraz dokundu. Yanlarından geçerken arkası kapalı kasa olan minibüsün içinde önde ve
arkada toplam en az 5 kişi gördüm ve hepsi bereliydi. Diğer taksiye hiç dikkat edemedim.

Olay yerinden 150-160 km hızla uzaklaştım.:)))))) Uzun süre polis aradı gözüm ne yazıkki hiç
kimseye rastlamadım ve olay bende kaldı. Konya ya geldiğimde orada yaşayan bir arkadaşıma anlattım
olayı. O da hiç şaşırmadı, son zamanlarda sıkça yaşandığını hatta ölümle sonuçlanan olduğunu bile
söyledi. (ne kadar doğru, ne kadar bununla bağlantılı bilemem) Herhalde gerçekten çok ucuz
atlattım.

LÜTFEN DİKKAT....

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 452  |  Kalan Tür Adedi:39
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT