TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

Kişisel sergi duyurusu

huddu huddu 13.06.2010 23:19:00
Herkese selamlar,
2006 yılında kompakt makinamın kırılması ile başlıyan fotoğraf serüvenim öncelikle manzara, makro derken kendi özümü bulduğumu kanaat getirdiğim kuş fotoğrafçılığı ile bu günlere kadar gelebildim. Antalya gibi nisbeten sulak alanlardan uzak ve yoksun bir bölgede kuş fotoğrafçılığı yapmanın zorluklalrını Burdurun ünlü kuşçularında değerli dostum Tamer Yılmaz ın yardımı ile atlatabildim. Karelediğim bir çok kuş fotoğrafları Burdur ili sınırlarında çekilmiş olmasıda bunun bir göstergesidir. Elbette en önemlisi katkı sizlerin içinde bulunduğu böğlesi bir paylaşım sitesinde yeniden hayat bulmam oldu. Son 1 yılda çekebildiğim karelerin çoğunluğunu içeren karelerimi Antalyalı fotoğraf severler ile buluşturmak ve bu zahmetli ve bir o kadar zevkli uğraşı izleyiciler ile buluşturabilmek, doğa sevgisi ve doğa farkındalığı yaratabilmek adına bu sergiyi açmaya kendimi cesaretlendirdim. Aramızda bir çok arkadaşımızın karelerinden esinlenip hırslanarak bana ilham vermiş olmasından dolayı hepinize teşekkür etmek ve sizleride davet etmek amaçlı bu bilgilendirmeyi yapmak istiyorum. Tekrar hepinize teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Benim için ilk olan bu sergi hazırlıkları ve telaşı nedeni ile sitemizden uzak kalmış olmamdan dolayı özürlerimi lütfen kabul edin. Sergimde yer alacak karelerimden oluşan bir video gözterisini sizlerle de paylaşmak ve düşüncelerinizi almak beni mutlu edicektir.

http://vimeo.com/12530920 ()

Sergi
Akdeniz üniversitesi Olbia Kültür Merkezi Sanat galerisinde 24-26 Haziran 2010 tarihlerinde misafirlerimize açılacaktır.

En içten saygı ve sevgilerimle.

Hüseyin Yılmaz

Irıshsetter Irıshsetter 14.06.2010 14:25:00

Her karedeki emeğiniz güzelliklerinden belli oluyor...Şimdiden size kolay gelsin Hüseyin Hocam... Orada olmak istediğim günlerden biri olacak sergi tarihiniz...Tekrar başarılar...

rousettus rousettus 14.06.2010 15:01:00

gelemesek de gönlümüz sizinle, Hüseyin Bey.

videoyu da çok beğendim.birbirinden güzel karelerle hazırlamışsınız. elinize, emeklerine sağlık.

selamlar.

JamJar JamJar 15.06.2010 20:01:00

Hüseyin hocam eline sağlık, çok güzel olmuş, tebrik ederim,

darısı başımıza, Tamer sayesinde bizde hafiften bir giriş yaptık, umarım kişisel sergimizi açabiliriz biz de bir gün, selam ve sevgiler...

tzeybek tzeybek 15.06.2010 21:33:00

Çok güzel bir sergi olacağına eminim..Tebrik eder başarılarının devamını dilerim..

boraordu boraordu 25.06.2010 00:15:00

Tebrikler,sevgi,emek,kalite dolu bir gösterim olmuş.Ankara da olmasını çok isterdim.

KANDIZLIK KANDIZLIK 25.06.2010 00:45:00

Hüseyin Hocam pek güzel düşünmüşsünüz, bu girişimiminiz için tebrikler. Çok güzel fotoğraflarınızın çoğunu görmüştüm önceden, başarılarınızın devamını dilerim .

Dikkuyruk Dikkuyruk 25.06.2010 11:42:00

Umarım herşey gönlünce olur,tebrik ediyorum,sevgiler...........

asude asude 25.06.2010 16:08:00

Doğa ve fotograf sevdalısı olma heyecanınızın; serginizin bi kat daha kıymetli olma sebebi olduğunu düşünerek başarılar diliyorum...

Sizi bu hakı başarınızda da kutluyorum Hüseyin Bey....

Selamlarımla....

huddu huddu 27.06.2010 13:45:00

Selamlar, Öncelikle güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum. Hobi olarak başladığım bu serüvende mesleğim dışı bir etkinliği sorunsuz atlatmış olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Sergi açmanın zorluklarını ve gerekliliklerini bu sayede öğrenmiş oldum. Sergim Üniversite kampüs içerisinde gerçekleşmiş olsada beklentimin üzerinde bir ilgi ile karşılaştım ve bir çok izleyici daha önce görmedikleri, farketmedikleri güzelliklerle karşılaşınca epey etkilendiler ve kuşları daha yakından görme ve tanıma fırsatıda yakalamış oldular. Güzel sanatlar fakültesinden öğretim üyeleride segimi ziyaret ederek beğenilerini dile getirmeleride beni mutlu etti. Benim için ilk olan sergi açılışı heyecanını herkesin tatması ve burada paylaşılan güzelliklerin topluma sunulması ve paylaşılması gerektiğini düşünüyorum.

Sevgi ve saygılarımla

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 452  |  Kalan Tür Adedi:39
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT