Herkese selamlar,
2006 yılında kompakt makinamın kırılması ile başlıyan fotoğraf serüvenim öncelikle manzara, makro derken kendi özümü bulduğumu kanaat getirdiğim kuş fotoğrafçılığı ile bu günlere kadar gelebildim. Antalya gibi nisbeten sulak alanlardan uzak ve yoksun bir bölgede kuş fotoğrafçılığı yapmanın zorluklalrını Burdurun ünlü kuşçularında değerli dostum Tamer Yılmaz ın yardımı ile atlatabildim. Karelediğim bir çok kuş fotoğrafları Burdur ili sınırlarında çekilmiş olmasıda bunun bir göstergesidir. Elbette en önemlisi katkı sizlerin içinde bulunduğu böğlesi bir paylaşım sitesinde yeniden hayat bulmam oldu. Son 1 yılda çekebildiğim karelerin çoğunluğunu içeren karelerimi Antalyalı fotoğraf severler ile buluşturmak ve bu zahmetli ve bir o kadar zevkli uğraşı izleyiciler ile buluşturabilmek, doğa sevgisi ve doğa farkındalığı yaratabilmek adına bu sergiyi açmaya kendimi cesaretlendirdim. Aramızda bir çok arkadaşımızın karelerinden esinlenip hırslanarak bana ilham vermiş olmasından dolayı hepinize teşekkür etmek ve sizleride davet etmek amaçlı bu bilgilendirmeyi yapmak istiyorum. Tekrar hepinize teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Benim için ilk olan bu sergi hazırlıkları ve telaşı nedeni ile sitemizden uzak kalmış olmamdan dolayı özürlerimi lütfen kabul edin. Sergimde yer alacak karelerimden oluşan bir video gözterisini sizlerle de paylaşmak ve düşüncelerinizi almak beni mutlu edicektir.
http://vimeo.com/12530920 ()
Sergi
Akdeniz üniversitesi Olbia Kültür Merkezi Sanat galerisinde 24-26 Haziran 2010 tarihlerinde misafirlerimize açılacaktır.
En içten saygı ve sevgilerimle.
Hüseyin Yılmaz