avcı arkadaşa bir bakın ne diyor ?
Zor bir durum,Allah sabır versin size.
yazık günah....zevk için öldürülüyorlar...50gram et için...
benzer bir olay benim başıma geldi üveyk fotoğraflarımdan birini bir clup kullanmak istedi bende izin verdim öğrendimki bir avcılar kulübünün logosu olmuş.ben ne yapabilirim...
Fotoğrafçının amacının, avcının amacının vurgulanması açısından; ilgili sayfa ve yorum, Orman Bakanlığı ve avcılar derneği ne gönderilebilir, tartışılması açısından da " fotoiz " deki forum bölümüne konulabilir ...
belki sezon dşında avlanmıştır ya da; üveyik in avlanma limiti bolca olacak kadar yüksek değildir umuduyla (ne yazık ki 8 taneymiş günlük limit) sayfaları karıştırırken buna rastladım;http://avlak.com/haberler/17-2010-yili-avcilik-harclari.htmlyapılmış yorumlar söze gerek bırakmıyor; zihniyet belli, çok yazık....
limitlerin güncellenmesi gerekiyor çünkü artık eski sayılar yok...avcılara tür eğitimi verilmeli boz ördeği yeşilbaş diye vuran var..:(avcı sayısı sınırlandırılmalı; üniversite mezunu olmadan avcılık ruhsatı verilmemeli bu kurallar dışında avcılık yapanlara vurduğu hayvan başına 2 bin tl ceza kesilmeli ki bir daha araziye dahi çıkmasın.:) avlak sayısı arttırılmalı avlak dışında av sahaları kapatılmalı...daha buna benzer bir sürü madde sayılabilir..