( Kamp yerinde su ve tuvaletin problem olacağını yeni öğrendim. Cadırdan vaz geçtik. 17, 18 ve 19 akşamları otelde 2 kişilik odada konaklamak istiyoruz : Yasemin Can, Mehmet Kutluk ).
Buna göre yeni liste:
1- Arslan Kezer : Otel, 18 Eylul için tek kişilik oda, Arabalı. ( Yola çıkış: 18 Eylül, 10.00 ) [ Yiyecekler : Maydanozlu su böreği, Çanakkale domatesi, Beypazarı kurusu . Yiyecekleri İlker ve küçük gözlemcimiz Alara ile seve seve paylaşacağım, sevgili Alara için süt, peynir ve meyve suyu da benden :) }
2- Hürmüz Yeniceli : Otel - Arabalı. Arabada 3 kişilik yer mevcut. (Yola çıkış: 17 Eylül 17:30) (Sarma ve börek vaad ediyorum.)
3- İlker Kül : Çadır – Arabalı (Yola çıkış 18 Eylül 01:00) (Hürmüz Hanım ve Arslan abiden otlanma taraftarıyım.)
4- Alara Kül : Çadır - Babasının arabasında gelecek.
5- Canan Atay : Otel - Hürmüz ün arabasında (Kek havuçlu-cevizli)
6- Aslı Baysallı : Otel - Hürmüz ün arabasında (Kurabiye)
7- Tuğba Gözükara : Çadır - Soner Bekir in arabasında (Yiyecek türü bilinmiyor.)
8- Soner Bekir : Çadır - Arabalı (Yiyecekleri sanırım Tuğba yapıcak.)
9- Nesibe Yavuz : Çadır - Nedim Yavuz ile
10-Nedim Yavuz : Çadır - Arabalı (Yiyecek hazırlığı şimdiden başladı.
11-Hami Sami : Çadır - Serhat Tigrel ile
12-Serhat Tigrel : Çadır - Arabalı, Cuma öğlenden sonra çıkma ihtimalimiz var, 2 kişilik boş yerimiz var. Kendi yiyeceğimizi getiriyoruz.
13-Yasemin Can - Otel - Mehmet Kutluk ile
14-Mehmet Kutluk : Otel - Arabalı
15-Burçin Demirkan : Yola çıkış tarihi ? Otel / çadır ? Hangi tarihte, hangi arabayla ?