TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

Koltuk döşemesinden 8 atmaca çıktı

beratt beratt 14.09.2010 18:48:00
Böylesine üzücü bir haberi paylaştığım için üzgünüm
katilden ne farkı var bu insanın !
bunlar şanslı olanlar ya diğerleri........

Gaziantep te düzenlenen operasyonda bir otomobilin arka koltuğunun döşemesi içine gizlenmiş yurt dışına çıkarılmak istenilen 8 atmaca ele geçirilirken, 1 kişi gözaltına alındı.
Güncelleme:14 Eylül 2010 16:50

Bir ihbarı değerlendiren Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Kaçakçcılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Tarsus Adana Gaziantep (TA) Otoyolu nun doğu turnikelerinde Şanlıurfa dan gelen 51 yaşındaki Naif Aygün yönetimindeki 63 NH 614 plakalı otomobili durdurdu.

Otomobilde yapılan aramada arka koltuğun döşemesi içerisine gizlenmiş, gözleri ve pençeleri bağlanmış 8 atmaca ele geçirdi. Emniyet Müdürlüğü ne götürülen Naif Aygün ün ifadesinde, Şanlıurfa nın Akçakale İlçesi ndeki bir arazide yakaladığı atmacaları, eğitim için Karadeniz e götürüp daha sonra kendi bahçesinde avlanmada kullanacağını iddia etti.

Ancak, atmacaların yurt dışına çıkarılmak üzere yakalandığı ileri sürüldü. Zanlı Emniyet Müdürlüğü ndeki ifadesinin ardından adliyeye sevkedildi. Karadeniz bölgesinde bin TL den satıldığı öğrenilen ve yurtdışına da gönderilen atmacalar, gerekli yasal işlem yapılmak üzere Çevre ve Orman İl Müdürlüğüne teslim edilirken, her bir atmaca için 6 bin 500 er TL ceza uygulanacağı bildirildi.

DHA

http://haber.mynet.com/detay/yasam/koltuk-dosemesinden-8-atmaca-cikti/532166?utm_source=mynet&utm_medium=www&utm_campaign=home_haber_thumbnail_7

beratt beratt 14.09.2010 18:51:00

gerekli yasal işlem yapılmak üzere Çevre ve Orman İl Müdürlüğüne teslim edilirken, her bir atmaca için 6 bin 500 er TL ceza uygulanacağı bildirildi

hapis cezasıda olmalı

izler izler 14.09.2010 18:59:00

bende diyorum bizim buranın yırtıcıları neden bu kadar azaldı

wolfkenan wolfkenan 14.09.2010 20:01:00

paylaşım için çok teşekkür ederiz Berat kardeşim...selamlar.

zor zor 15.09.2010 20:43:00

Kesinlikle Doğan,sadece 1 tanesi Ulu Doğana benziyor diğerleri Gök Doğan.(NTV de Görüntülü haberide izlemiştim.),bu yaz başı sevgili Luke ,Ergün Bacak ve ben Anadoluda bir kaç bölgede, bu kaçakçılarla ilgili yerel yöneticilere,Jandarmaya ve Orman işletmelerinnin ilgili birimlere görsel sunumlarla anlatımlarda bulunmuştuk,semeresini görmeye başladık,çok seviniyorum,inşallah böyle devam eder..Saygılar...

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 452  |  Kalan Tür Adedi:39
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT