Menderes başınsağolsun, allah rahmet eylesin, sanada sabırlar diliyorum
Sevgili Menderes, allah sana ve ailene sabırlar versin, sevgili babanın mekanı cennet olsun...
Ölüm hak...Allah rahmet eylesin ,sana ve tüm yakınlarına sabır ve metanet diliyorum sevgili Menderes...başınız sağolsun...
Allah rahmet eylesin, sana da, yakınlarına da sabır versin.Arka arkaya yaşadığın bu acılar son olur inşallah.Sözün bittiği nokta burası... Mekanları cennet olsun.
Allah rahmet eylesin, size ve ailenize sabır versin...
Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun,sabırlar dilerim.
Sevgili Menderes başın sağolsun. Sana ve yakınlarına sabırlar diliyorum...
Allah rahmet eylesin, size sabırlar versin...
Menderes başınız sağolsun, mekanı cennet olsun.
Allah rahmet eylesin, size ve yakınlarınıza sabırlarlar dilerim...
menderes başın sağolsun, allah rahmet eylesin.
Sevgili kardeşim.Başın sağolsun.Mekanı cennet olsun.Sabırlar diliyorum.
Menderes kardeşim Çok üzüldüm.
Başın sağolsun Menderes Kardeşim.Merhuma Allahtan rahmet geride kalanlara sabırlar diliyorum.
Menderes başın sağolsun Allah rahmet eylesinSana ve ailene sabırlar dilerim.
Menderes kardeşim başın sağ olsun. MerhumaAllahtan rahmet sana ve tüm sevenlerine sabırlar dillerim.
Menderes başın sağolsun Allah sabırlar versin .
Sevgili Menderes,Kampta, Babanı kaybettiğinden haberimiz olmadan, ateşcimiz nerede diye kulaklarını çınlattık.Acı habere çok üzüldüm, Allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın.Hepinize sabırlar diliyorum.Başın sağolsun.
Menderes Bey, babanızın vefatına çok üzüldüm. Merhuma Tanrıdan rahmet, size ve yakınlarınıza başsağlığı ve sabır diliyorum.
Sevgili Menderes acını tüm kalbimle paylaşıyorum...
Allah rahmet eylesin, kendisine ve ailesine sabır versin...
Allah rahmet eylesin Menderes Bey,sabırlar diliyorum...
Menderes Allah Rahmet eylesin, mekanı Cennet olsun, sabırlar dilerim .
Sevgili Menderes Allah rahmet eylesin, başın sağ olsun. Babanın mekanı cennet olsun.
Basin sagolsun Menderes. Sana ve ailene sabirlar dilerim
Başın sağolsun kardeşim. Allah sana ve yakınlarına sabır versin. Yurtdışındaydım. yeni eve geldim. Acı haberi şimdi öğrendim. Cenazeye gelemediğim ve bu saatte geç olduğu için arayamadığım için kusuruma bakma. Allah sabır versin kardeşim.
menderes bey allah tan sabırlar dilerim.mekanı cennet olsun.başınız sağolsun.
Menderes başınız sağolsun, allah rahmet eylesin...
Allah rahmet eylesin Menderes..
Kardeşim sevgili babana Allahtan rahmet, geride kalanlara sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun...
Allah rahmet eylesin,Başınız sağ olsun...
sevgili menderes başınız sağolsun..
Başınsağolsun Menderes kardeş
Allah rahmet eylesin.Başınız sağolsun..
Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin ...
Başın sağolun Menderes... Allah sabır versin.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun .Menderese sabırlar,hayırlı ömürler versin.
Başınız sağolsun.Mekanı cennet olsun.Sabırlar diliyorum.
Sevgili Menderes, başın sağolsun. Sabır ve rahmet diliyorum.
Başın sağolsun Menderes,sabır diliyorum..
Menderes Kardeş başın sağolsun , Allah sabır versin.Kısa sürede büyük acılar yaşadın , hepsinin Allah tan geldiğini düşünerek ayakta kalman için dualarımız seninle.
Başınız sağolsun
Sevgili Menderes,Üst üste gelen acıların sende yarattığı üzüntüyü paylaştığımızı bilmeni isterim. Tanrı onlara rahmet sizlere sabır ihsan eylesin. Başınız sağolsun.
Menderes çok üzüldüm,insanın üst ütste en yakınlarını kaybetmesinin acısı çok büyük.Allah sabırlar versin,mekanları cennet olsun.
abi basin sagolsun. Allah rahmet eylesin.
Başın sağolsun.Mekanı cennet olsun inşallah .Geride kalanlara sabırlar diliyorum.
Başın sağolsun Menderes, Allah rahmet eylesin.
Başın sağolsun Menderes..Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun..Kayıpların üst üste oldu..Sana ve yakınlarına sabırlar diliyorum..
Menderes, başın sağolsun, Allah geride kalanlara sabır versin.
Başın sağolsun Menderes,Allah Rahmet eylesin, mekanı Cennet olsun.
Kardeşim başın sağolsun,Allahtan rahmet diliyorum...
Menderes bey başınız sağolsun.
Allah rahmet eylesin ve sabır versin.
başın sağolsun kardeşim,Allah rahmet etsin
Allah sabır versin Menderes bey, mekanları cennet olsun
Üç gündür devam eden eğitimdeydim... Yarında sınavlar var... Şimdi siteye bakma imkanım oldu... Haberi okuyunca çok çok üzüldüm... Allah sabırlar versin Menderes... Mekanı cennet olsun değerli babanın...
Menderes Bey başınız sağolsun sabırlar diliyorum.
Başınız sağolsun .. Allah sabırlar versin
Başın Sağolsun Menderes. Allah Rahmet Eylesin.
Allah sabırlar versin başınız sağ olsun
Başınız sağolsun..
Menderes kardeşim.Allah rahmet eylesin.Sizlerede sabırlar versin.Annenle baban birbilerinden asla ayrı kalamayacak kadar sevgi ve bağlılıkla yaşamış olmalılarki Allah ta onları ayırmak istememiş.Nur içinde yatsınlar.Mekanları cennet olsun..
Menderes ailenizin başı sağolsun. İnşallah mekanı cennet olur.
Menderes kardeşim başın saolsun çok üzüldüm...
Sevgili Menderes, başın sağolsun. Babana Allahtan rahmet , geride kalanlara sabır diliyorum.
Allah Rahmet eylesin, çok üzüldüm. Allah size ve ailenize sabır versin.
Basiniz sagolsun, Allah sabir versin Menderes Bey.
Menderes bey başın sağolsun, Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabır versin....
Menderes başın sağolsun kardeşim... Çok üzüldüm....
Allah rahmet eylesin. başın sağol Menderes. sabırlar diliyorum.
Başın sağolsun menderes...