X Simge
TR EN
X Simge
TR EN
Belgeli Tür 506
Fotoğraflar 92820
Gözlemler 9870
Videolar 1349

FORUM

FullHD monitör

JamJar JamJar 18.10.2010 21:41:00
merhabalar,

fullHD furyası başladı herkes birbirinden güzel fullHD fotoğraf yüklemeye başladı ancak eminim ki üyelerin pek çoğu benim gibi fullHD olarak izleyemiyor, diğer sitelerde de FullHD hızla yaygınlaşıyor. Benim gibi fullHD monitör almayı düşünenler için bir tartışma - inceleme - tavsiye forumu çok iyi olacaktır sanırım. Ben bir iki siteye baktım LG ve Philips dışında bulamadım, fiyatlar 500-600 TL arasında. Kullananlar ve araştıranlardan görüşlerini paylaşmasını rica ediyorum,

sevgiler saygılar...

berece berece 19.10.2010 15:04:00

Sevgili Zafer Abiciğim ve Sevgili Hakan

Konuyu başka forumda açtığım konusu doğru.Bu forum uygun değildi.

Kimsenin kişisel ekipmanını tartışmıyorum,ekipmanımdanda yaptığımdanda mutluyum.Teknolojiden de korkmuyorum ve ürkmüyorum.Demogojide yapmıyorum.Fikrimi ayan beyan söylüyorum.Sitede 3 değişiklik olduğunda da değişikliklerin yanlış yönleri olduğunu ilgili forumda yazdım.Fakirlik görmemeyle ilgili başlangıcın ,kişilere HD ci dememin esprili bir başlangıç yapmaktan ibaret olduğunu anlayacağınızı düşünmüştüm ,olmamış.

Yazdıklarımın özüne varırsanız fotoğraf sitesi olmayan bu site birdenbire fotoğraf sitesi oluverdiyi göreceksiniz.Bu forumda bu konunun kapatılmasını bende uygun görüyorum.

Site ile ilgili bir forumu 5 aydır bekleyip açmadım.5 ay önce site sahibine durumu mail aracılığı ile aktardım.Girişimde bulunacağını söyledi.Henüz değişen bir şey yok ,sonrasında kendisinden de yanıt alamadım.İlgili forumu kısa zamanda açmak istiyorum.Konuşulacak olanlar orada konuşulur.

mochy mochy 19.10.2010 14:28:00

Selam Sinan,

Samsung SyncMaster t240 kullanıyorum..HDMI..Aldığımda fiyatı uygundu.

Şu an ne oldu bilmiyorum..

Memnunum..Ama ileride bütçe ayırabilirsem NEC veya Eizo düşünürüm..

JamJar JamJar 19.10.2010 14:20:00

Her forumda konu başka yerlere gidiyor, ne olur bari bu forum konusu amacına hizmet etsin, eminim benim gibi fullHD monitör almayı planlayan pek çok üye vardır, tek isteğim bilgi ve tecrübe paylaşımı, Zafer abi ve Hakan Perek bey e katılıyorum, kimse ekipman yarıştırmıyor ve demogoji yapmıyor.

Hasan bey sanırım masaüstü bilgisayarlarda ekran kartı da desteklemeli, benim laptop da fullHD HDMI çıkışı var onu kullanmayı planlıyorum,

arkadaşlarım lütfen konu ile alakalı görüşlerini esirgemesinler...

topcu78 topcu78 19.10.2010 12:07:00

Merhaba arkadaşlar, bir kaçgündür takip ediyorum bu HD ,FULL HD meselelerini full hd monütör almak fotoğrafları fullhd seyretmeye yetiyormuu? bunun yanıda ekran kartının da full hd kart olamsı gerekiyormu ? bu konuyu çok merak ediyorum.Bilen bir arkadaş cevaplarsa çok çok memnun olurum.Selamlarımla.Hasan TOPCU

MuratC MuratC 18.10.2010 22:58:00

Eger bir monitore yatirim yapacaksaniz bence iyi ve kalibre edilebilen bir sey olsun derim. Evet biraz daha pahali ama suda bir gercekki bu ise harcanan emegin nerdeyse yarisida PC basinda geciyor, butun cektiklerimize bu momitorden bakiyoruz, ona gore iyi olmus, kotu olmus diyoruz.

Ben NEC Spectraview monitorler kullaniyorum ve cok memnunum.

http://www.necdisplay.com/Products/Series/?series=f52d7f47-df4d-4223-b75e-c23e8b085ed7

Ercan3 Ercan3 18.10.2010 22:25:00

Benim araştırdığım kadarıyla IPS panel monitörler sağladığı renk derinliği ile bize uygun monitörler. Türkiye de maalesef çok az model var. HP ZR22(24...30)W, Dell Ultrasharp U2311H, U2410 bildiğim full HD IPS monitörler. Fiyatları söylediğiniz gibi 600-900 TLarasında değişiyor. Boyut büyüdükçe tabii fiyatlar artıyor. Genelde stok tutmuyorlar siparişle getiriyorlar.

Zafer Bey önereceğiniz modeller Türkiye de satılıyor mu? Satılıyorsa satıcı bilgilerini de yazarsanız memnun olurum.

JamJar JamJar 18.10.2010 21:41:00

FullHD monitör tavsiyesi...

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 506  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2025 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT