X Simge
TR EN
X Simge
TR EN
Belgeli Tür 506
Fotoğraflar 92820
Gözlemler 9870
Videolar 1349

FORUM

foto yükleyemiyorum volume 2

fotoemin fotoemin 18.10.2010 22:44:00
Fotoğraf ekle bölümünde fotoğrafı yüklüyorum. Bütün bilgileri giriyorum. En son işlemde bütün boşlukları doldurmuş olduğum halde, lütfen boş kutucuk bırakmayınız yazısı çıkıyor. Beş kere denedim. Google chrome ve internet explorer ile...

Daha sonra tür ekle den denedim. Oradan bir sorun olmadan yükleyebildim.

Sonra düzelmiştir umuduyla tekrar galeriyi denemiş olsamda yükleyemedim.

Ne yapmalıyım? turminatör olma yolunda büyük bir darbe bu...bugünkü hakkımı kaçırmak istemiyorum hazır şehre gelmişken:)

serko serko 21.10.2010 11:55:00

fotoğraf yükleme kısmında iyileştirme yapılmıştır.

sorun yaşanan tarayıcılarla tekrar deneyebilir misiniz?

wolfkenan wolfkenan 19.10.2010 12:24:00

Emin bendede aynı oluyordu...crome ve explorer kurulu windovs 7 olduğu halde bilgisayarlarıma sistem izin vermiyor,boş alan kalmasın falan diyor,en güzeli tür ekleden atmak:)selamlar,iyi çalışmalar...

fotoemin fotoemin 19.10.2010 11:22:00

başka bir bilgisayardan denedim ve oldu. yükleyemediğim bilgisayarda windows 7 kuruluydu. google chrome da her şeyi girmeme rağmen eksik yer bırakmayın diyordu. internet explorer dan ise üye girişi bile yapamıyorum. "gönder" tuşu çalışmıyor gibi. basıyorum bi işlevi olmuyor.

moşe moşe 19.10.2010 01:23:00

BEN de de hepsini doldurdum ama boş alan bırakmayınız diyor .

MuratC MuratC 18.10.2010 23:30:00

Sana ozel uygulama :)) Cok fazla bomba patlattiniz ondan :))

Fotografin sabitmi ucarmi, vb gibi bir kutucugu var onu seciyorsun, sonra erkek genc diye baska bir kutu var altinda, onuda secince baska bir kutu daha aciliyor, ureme, ureme disi diye. Ben bazen o kutuyu atliyorum ve ayni mesaj cikiyor tabi. Bilmiyorum belki sende o kutuyu atliyorsun.

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 506  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2025 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT