TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

Üniversite ekipman alımı

plmt plmt 25.10.2010 16:58:00
Merhabalar kuşçu abilerim ve dostlarım...

Üniversitenin kuş gözlem topluluğu başkanı olarak bir kaç girişimde bulundum.. Okula dürbün ve teleskop alımı yapılacak.. Sizlerden ricam sağlam ve kaliteli markaları ve en elverişli ekipmanların özellikleri ve temin edilebilecek yerleri hakkında bilgi verirseniz çok memnun olurum...

plmt plmt 27.10.2010 17:26:00

Haklısın Ümit abi biraz daha açıklık getirmem gerek sanırım..

Ahmet abi verdiğin bilgiler için de teşekkür ederim..

Şimdilik sadece marka ve özeliklerini belirtmem gerekiyo... fiyat konusun da çok bi sıkıntı olacağını zannetmiyorum çünki üniversite yapıcak alımları...benim belirttiğim özelliklere göre araştırma yaptıktan sonra bütçelerine göre bi sayı belirleyip o sayıda alacaklardır.. Bildiğiniz satan mağazalar varsa ben direkt olarak özellik,marka ve fiyat sunucam böylelikle dürbün ve teleskoplarımıza daha çabuk kavuşuruz diye düşünüyorum..

ahsoncel ahsoncel 27.10.2010 01:17:00

Esat Bey Merhaba.

Okul için techizat alınacak ise okuldan alacağınız bir resmi yazı ile satınalma yapacağınız firmaya gittiğinizde ÖTV ve KDV ödemiyorsunuz. Bu çok çok iyi bir avantaj.Tabi techizatı Okula demirbaş olarak kayıt yaptırmanız şartı ile.

Malzemeleri ise Dürbünde Leıca veya Nikon ,Teleskopta (Türkiye de satılan ) Soligor,Meade ve Orion markalarından aradığınız nitelikte olanlarını bulabilirsiniz.

Selamlarımla.

uozgur uozgur 26.10.2010 23:10:00

Esat merhabalar,

76 kez okunmasına rağmen cevaplanmamış bir forum.

sanırım bazı konulara tam açıklık getirmemişsin.

Cevap alabilmen için, bütçe ve adet hakkında bir açıklık getirmen lazım.

bana sorarsan konu bilgim dahilinde değil. selamlar...

plmt plmt 25.10.2010 16:59:00

herkese selam ve saygılarımla..

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT