TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

İzmir Kuş Cenneti

gedizmen gedizmen 12.11.2010 21:52:00
Merhabalar
izmir kuş cennetinde bir süredir bilindiği gibi gelen ziyaretçilere sıcak, soğuk ve yiyecek türü kafeterya hizmetleri verilemiyordu, bu sorun kurumumuz tarafından giderilerek bu günden itibaren gerk sıcak gerkse soğuk içecekler satışa sunulmaya başlandı ayrıca bir kaç gün sonrada yiyecek hizmeti verilmeye başlanacaktır, tüm arkadaşlarımızı izmir kuş cennetine bekliyoruz.

Saygılarımla
-------------------------------------------------------------------------------------------
Okyay BULUT
İZMİR KUŞ CENNETİNİ KORUMA VE GELİŞTİRME BİRLİĞİ
Milli Kütüphane CD, S.S.K Rant Tesisleri, C Blok
No:316 Konak- İZMİR/TÜRKİYE
Tel.&Faks: 0 232 441 31 77
web: www.izmirkuscenneti.gov.tr
e-mail: okyaybulut@gmail.com
-----------------------------------------------------------------------------------------

serhattigrel serhattigrel 23.11.2010 18:34:00

Kuş cenetinde yaptığımız TRAKUS buluşmasında hava bulutlu idi.

Şöyle güneşli bir günde gelmek hayali ile iki sene geçti..

Haber harika, artık uğramalıyım.

cheko cheko 23.11.2010 23:26:00

Bayram tatilinde İzmir Kuş Cenneti ne uğradım. Orada görevli olduğunu sandığım birkaç kişi vardı. Çay içmek istedim. Ancak kafeterya hizmeti verilmediği söylendi. Hatta ben de kendilerine o zaman kafeterya yazısını kaldırın demek zorunda kaldım. Pek de dostane bir yaklaşım görmediğimi üzülerek söylemek zorundayım.

gedizmen gedizmen 23.11.2010 23:47:00

Bir konuya açıklık geteirmekte fayda var sanırım, bahsetmiş olduğum kafetarya hizmetleri self servis niteliğinde olup , paralı otomat makinalarından yapılmaktadır,sıcak içeceklerden içerisinde her türlü gerek sütlü gerek se çikolatalı olan kahve çeşitleri olmakla beraber soğuk içeceklerden ise kutu kola ve meyva suyu satışları yapılmaktadır, yiyecek olarakta kek, bisküvit, çikolata vb gıdalar otamat makinalardan yapılacaktır ancak yiyecek veren otomat makinası henüz gelmemiştir, yakın bir zamanda o da devreye girecektir.

Bunun haricinde pek dosthane yaklaşım görmediğinizi belirtmişsiniz bununla ilgili görevli arkadaşları uyaracağımızı bilmenizi isterim.

saygılarımla Okyay BULUT- İzmir Kuş Cennetini Koruma ve Geliştirme Birliği

cheko cheko 24.11.2010 08:59:00

Okyay bey gösterdiğiniz duyarlılık için teşekkür ederim. Oradaki görevliler sizin verdiğiniz bilgileri verselerdi böyle bir tatsızlık yaşamazdık. Çünkü çay olmadığını öğrenince içecek başka bir şey de mi yok diye sordum. Cam kapaklı meşrubat dolabında kutu içecekler vardı. Ona da yok yok diyerek deyim yerindeyse beni başlarından savdılar.

Ama bütün bunlar İzmir Kuş Cenneti ile ilgili olarak fevkalade olumlu düşüncelere sahip olmamı engellemedi. Emeği geçen her kişi ve kuruluşa minnet borçluyuz. Size çalışmalarınızda başarılar diyorum.

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 452  |  Kalan Tür Adedi:39
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT