X Simge
TR EN
X Simge
TR EN
Belgeli Tür 506
Fotoğraflar 92820
Gözlemler 9870
Videolar 1349

FORUM

EĞİRDİR KUŞ?

ahmtthr ahmtthr 13.11.2010 22:15:00
Merhaba. doğru yer burası mı bilmiyorum ama nereye açacağımı bilemedğim için açtım konuyu buraya. Ben izmirde ikamet ediyorum ancak IspartaEğirdir de okuduğum için çoğu zaman orda oluyorumda. Acaba önceden gelmiş olanlar nerede fotoğraf çekebileceğimi söyleyebilirler mi ? Selamlar..

ahmtthr ahmtthr 2.12.2010 17:23:00

merhaba Ogün çağlayan abi. Öncelikle böyle birşeyle karşılaşacağımı bilseydim emin olun ki yapmazdım..Zaten o kişilerin içine sizi dahil etmedim :)..

Ama ben burda şu noktaya dikkat çekmek istiyorum..Burdaki herkes yaban hayatı ile ilgili uğraşarak değişik haberler etkinlikler vb. konularda birşeyler paylaşıyor.. burda konuşurken lafa gelince herkes te yardımlaşma bildiklerini başkasına öğretme ve öğrenmede ön plandalar vs.. Ama gel gelelim benim gibi yeni başlamış acemi kardeşlerim buraya gelince bütün yardım istedikleri kapıyı suratına kapanmış olarak görüyor.. Nerde hani yardımlaşma ? FK da da iş böyle belirli gruplar ve beraber fotoğraf çekmeye gidiyorlar sonra birbirlerinin fotoğraflarına eleştiri yapıyorlar..Olay bu mudur yani sizce? O zaman bence bu sitenin hiç bir anlamı yok ve diğer sitelerin de aynı şekilde.. madem olay birşeyleri paylaşmak birilerine yardım etmek ise neden herkese eşit davranılmıyorki..Ben bu olayı çözemedim. yüklenen bir fotoğraf 150 kez izlenirde bir yorum yapılmaz mı mesela.. Ya da bir acemiye yardım etmek insanda ne eksiltir ki..Bunu gerçekten çok denediğim için söylüyorum abi değilse sizin le bir alakası yok yani:)..Ama söylediklerim beni çok üzüyor..Böyle olmamalı diye düşünüyorum..Selamlar..(sınavlardan dolayı yeni cevap yazabildim kusura bakmayın)

ogunturkay ogunturkay 30.11.2010 03:24:00

Merhabalar. Öncelikle Dilek Hanıma yardımcı oluşu ve yol gösterici tutumundan ötürü saygı ve sevgilerimi sunmak isterim. Selamlar Dilek Hanım...

Konuya gelince... Tesadüf eseri forumda gezinmekteyken "Eğirdir" başlığının dikkatimi çekmesi üzerine konuya göz atmak istedim. Adımın da geçmiş olduğunu gördüğüm bu yazıda:

"Ispartada yaşayan çoğu kişiyle irtibata geçmeye çalıştım fakat izmirde de olduğu gibi herkes bir nevi başından savma taktiğini kullandı"

ibarenizi okumamın ardından benimle bir irtibat kurmamış olduğunuzu belirtmek durumunda hissettim kendimi...

Muhtemelen dikkatinizden kaçan, aceleyle yazıp geçmiş olduğunuz bu cümleniz ile beni de o "başından savanlar" grubuna dahil etmiş bulunuyorsunuz.

İrtibat kurmuş bulunduğunuz o "Ispartada yaşayan çoğu kişi" nin adını verseydiniz ya da en azından konuda adı geçmiş olan beni ayrı tuttuğunuzu belirtmiş olsaydınız keşke... Saygılar...

ahmtthr ahmtthr 24.11.2010 11:31:00

Ispartada yaşayan çoğu kişiyle irtibata geçmeye çalıştım fakat izmirde de olduğu gibi herkes bir nevi başından savma taktiğini kullandı :)):)..Yine de yorum yazdığınız için çok teşekkürler..selamlarımla..

DilekveTunç DilekveTunç 23.11.2010 17:39:00

EĞİRDİR’DE KUŞ FOTOĞRAFI;

Bu yıl Isparta Doğa Eğitime katılmıştım. Eğirdir Gölü’nde kuş gözlemi için Boyalı’ya götürdüler. Ayrıca kuş gözlemcisi olmadan önce kuzey sahili HOYRAN tarafına giderdik. En sevdiğim yeridir. Her gidişte güzel kareler vermiştir.

Eğitimde Isparta’ya yakın Gölcük Gölü’nde kamp yaptık, kuş fotoğrafı için bereketli olabilecek bir yer. Yazılı Kanyon’da ise Kızıl Akbaba gözlemledik. Fotoğraf için biraz uzak olsalar da izlemek çok keyifli idi.

Önerim üyeler bölümüne girip Isparta’da yaşayan üyeler danışman. Mesela adres tariflerini Ogün Çağlayan TÜRKAY danışabilirsin. Eğitimde Doğa Fotoğrafçılığı dersini kendisi verdi.

http://www.trakus.org/kods_bird/uye/?fsx=2fsdl18@d&kul=ogunturkay&kdx=hpdS8nK7L7jCMzQWRtepYbD4npzCOxOWNSDK5cHG@

Bol kuşlu günler,

Dilek

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 506  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2025 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT