Çok güzel ve çok anlamlı hediyeniz için çok teşekkür ederim Tamer bey.İznikten Selamlar.Hayırlı işler...
Tamer Bey çok emek harcadığınız güzel takviminiz bugün elime ulaştı.Sizi tebrik eder çalışmalarınızda başarılar dilerim.İyi yıllar.Kıbrıstan selamlar.
Tamer Bey, çok güzel hazırlanmış takviminiz bugün elime ulaştı.Çok teşekkür ederim.Kıbrıs tan selamlar.
Tamer teşekkür ederim, masamda hemen yerini aldı.
takvimler için çok teşekkür ederim Tamer Bey. yine çok güzel olmuş. elinize sağlık. masamda geçen yılkinin yanında yerini aldı. tekrar teşekkürler. selamlar.
Arkadaşlar;Güle güle kullanın.Takvimin her gününün sizlere ve ailenize güzel hatıralar bırakması dileklerimle iyi seneler..Tamer Zeybek
Tamer bey takviminiz elime ulaştı emeğinize sağlık.2011 de herşey gönlünüzce olsun.sevgiler,selamlar.
Tamer Bey çok teşekkür ederim. Bu gün ulaştı bana da. Çok şık olmuş, tekrar teşekkürler.
tamer hocam takvim ulaştı...teşekkürler ve elinize sağlık.sevgilerimle...
Takvim bugün elime ulaştı.Çok teşekkürler Tamer bey.
Formu yeni farkettim.Kaçırsaydım kendimi affetmezdim.Emeklerinize sağlık.Dostlara selamlar...
TAKVİMLER YOLA ÇIKTI !!!!! Form doldurup talepte bulunan herkesin adresine ücretsiz olarak teslimat sağlanacaktır. TALEP TOPLAMAYA DEVAM EDİYORUZ..http://www.tamerzeybek.com/takvim.php
Şu sıralar yoğunluktan siteye sadece bön bön bakmaktayım...Tabi bu güzel hediyeniz de arada kaynadı...Umarım geç kalmamışımdır...Bu güzel jestiniz için tekrar teşekkürler...
TAKVİMLER GELDİ !!!!!Arkadaşlar takvimler baskıdan çıktı sıcacık :) Bu hafta dağıtıma verilecek.Henüz adını yazdırmamışlar acele edelim :) Sayın yönetim sizlerde bir el atsanızda daha görünür olsak böyle dikkat çekici atraksiyonlarla uğraşmasak ? olmazmı :)
teşekkürler tamer bey...selamlar...
Teşekkür ederim
Teşekkür ederiz Tamer Bey, heyecanla bekliyoruz. Çalıştığım yerde daha önce hiç ilgisi olmayan birisinin alıp takvimi incelemesi ve beğenmesi ayrı bir keyif veriyor.
TAKVİMLER ÇIKIYOR !!!!!! Gözden kaçıranlar için hatırlatmak istedim.Güzel dileklerini ileten tüm dostlara çok teşekkürler..
Tamer hocam sayenizde masalarımız ve işyerlerimizde hem gözümüz gönlümüz açılıyor hem de gerekli takvimi sizin değerli takviminizi kullanarak günümüze yön veriyoruz,elinize emeklerinize sağlık hocam...ben de şimdiden merak etmeye başladım...iyi seneler ,iyi çalışmalar dileğimle selam ve saygılar sunarım hocam...
Yüreğinize sağlık Tamer Bey. Şimdiden teşekkürler ve iyi seneler. Selamlarımla. Ahmet Çelik/Kocaeli
Tamer teşekkürler, her sene masamda yeri hazırdır...
Her sabah masama oturduğumda doğanın engüzel renleri ile karşılaştığım bir yıl daha bitiyor. Bu senenin takvimini sabırsızlıkla bekliyorum. Ellerinize ve emeklerinize sağlık Tamer hocam.
Masamda keyifle ve gururla sergilediğim iki takvimden birisi oluyor hep.Soranlara ünlü bir fotoğraf sanatçısının takvimi ve kendisinin benim arkadaşım ve adaşım olduğunu söyleyip hava atıyorum:)
Gene bir yıl daha tükendi, üzüntüsüne bir serinlik bu haber. Selamlar.
güzel haber :)
geleneğin bu yılda bozulmadan devam etmesine sevindim. elinize sağlık Tamer Bey. merakla bekliyorum.
Ellerinize sağlık hocam , merakla bekliyoruz.
Elinize ve emeğinize sağlık Tamer bey.Merakla bekliyoruz...
artık bir gelenek oldu Tamer hocam..şimdiden eline emeğine sağlıkselamlarımla..
2011 Takvimi