2011 Takvimi
artık bir gelenek oldu Tamer hocam..şimdiden eline emeğine sağlıkselamlarımla..
Elinize ve emeğinize sağlık Tamer bey.Merakla bekliyoruz...
Ellerinize sağlık hocam , merakla bekliyoruz.
geleneğin bu yılda bozulmadan devam etmesine sevindim. elinize sağlık Tamer Bey. merakla bekliyorum.
güzel haber :)
Gene bir yıl daha tükendi, üzüntüsüne bir serinlik bu haber. Selamlar.
Masamda keyifle ve gururla sergilediğim iki takvimden birisi oluyor hep.Soranlara ünlü bir fotoğraf sanatçısının takvimi ve kendisinin benim arkadaşım ve adaşım olduğunu söyleyip hava atıyorum:)
Her sabah masama oturduğumda doğanın engüzel renleri ile karşılaştığım bir yıl daha bitiyor. Bu senenin takvimini sabırsızlıkla bekliyorum. Ellerinize ve emeklerinize sağlık Tamer hocam.
Tamer teşekkürler, her sene masamda yeri hazırdır...
Yüreğinize sağlık Tamer Bey. Şimdiden teşekkürler ve iyi seneler. Selamlarımla. Ahmet Çelik/Kocaeli
Tamer hocam sayenizde masalarımız ve işyerlerimizde hem gözümüz gönlümüz açılıyor hem de gerekli takvimi sizin değerli takviminizi kullanarak günümüze yön veriyoruz,elinize emeklerinize sağlık hocam...ben de şimdiden merak etmeye başladım...iyi seneler ,iyi çalışmalar dileğimle selam ve saygılar sunarım hocam...
TAKVİMLER ÇIKIYOR !!!!!! Gözden kaçıranlar için hatırlatmak istedim.Güzel dileklerini ileten tüm dostlara çok teşekkürler..
Teşekkür ederiz Tamer Bey, heyecanla bekliyoruz. Çalıştığım yerde daha önce hiç ilgisi olmayan birisinin alıp takvimi incelemesi ve beğenmesi ayrı bir keyif veriyor.
Teşekkür ederim
teşekkürler tamer bey...selamlar...
TAKVİMLER GELDİ !!!!!Arkadaşlar takvimler baskıdan çıktı sıcacık :) Bu hafta dağıtıma verilecek.Henüz adını yazdırmamışlar acele edelim :) Sayın yönetim sizlerde bir el atsanızda daha görünür olsak böyle dikkat çekici atraksiyonlarla uğraşmasak ? olmazmı :)
Şu sıralar yoğunluktan siteye sadece bön bön bakmaktayım...Tabi bu güzel hediyeniz de arada kaynadı...Umarım geç kalmamışımdır...Bu güzel jestiniz için tekrar teşekkürler...
TAKVİMLER YOLA ÇIKTI !!!!! Form doldurup talepte bulunan herkesin adresine ücretsiz olarak teslimat sağlanacaktır. TALEP TOPLAMAYA DEVAM EDİYORUZ..http://www.tamerzeybek.com/takvim.php
Formu yeni farkettim.Kaçırsaydım kendimi affetmezdim.Emeklerinize sağlık.Dostlara selamlar...
Takvim bugün elime ulaştı.Çok teşekkürler Tamer bey.
tamer hocam takvim ulaştı...teşekkürler ve elinize sağlık.sevgilerimle...
Tamer Bey çok teşekkür ederim. Bu gün ulaştı bana da. Çok şık olmuş, tekrar teşekkürler.
Tamer bey takviminiz elime ulaştı emeğinize sağlık.2011 de herşey gönlünüzce olsun.sevgiler,selamlar.
Arkadaşlar;Güle güle kullanın.Takvimin her gününün sizlere ve ailenize güzel hatıralar bırakması dileklerimle iyi seneler..Tamer Zeybek
takvimler için çok teşekkür ederim Tamer Bey. yine çok güzel olmuş. elinize sağlık. masamda geçen yılkinin yanında yerini aldı. tekrar teşekkürler. selamlar.
Tamer teşekkür ederim, masamda hemen yerini aldı.
Tamer Bey, çok güzel hazırlanmış takviminiz bugün elime ulaştı.Çok teşekkür ederim.Kıbrıs tan selamlar.
Tamer Bey çok emek harcadığınız güzel takviminiz bugün elime ulaştı.Sizi tebrik eder çalışmalarınızda başarılar dilerim.İyi yıllar.Kıbrıstan selamlar.
Çok güzel ve çok anlamlı hediyeniz için çok teşekkür ederim Tamer bey.İznikten Selamlar.Hayırlı işler...