TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

Tübitak Bilim Çocuk

dkokenek dkokenek 18.12.2010 13:49:00
Tübitak Bilim Çocuk Dergisi Aralık sayısının kapak konusu kuşlar.

Ayrıca Dergi ile birkilte kış ziyaretçisi kuşların kartları, Kuş Araştırmacıları Gediz Deltası oyunu ve Sekreter kuşu posteri veriliyor.

Aklıma takılan sorular:

1. Dergideki fotoğraflar niye ülkemiz fotoğrafçılarının değildir.?

2. Sekreter Kuşunu ülkemizde kim nerde görmüş, Anonim bir kuş posteri daha iyi olmazmı?

3. Dergideki fotoğraflar Visual Photos isimli web sitesine ait niye trakus a ait olmasın?

Arkadaşlar ne düşünür acaba?

dkokenek dkokenek 18.12.2010 13:49:00

Tübitak Bilim Çocuk Aralık Ayı Sayısı Kuş fotoğrafları...

Dikkuyruk Dikkuyruk 18.12.2010 19:24:00

Bugün kızımla alışveriş yaparken kızım "aaa baba arı kuşu" dedi.Dergiyi sürekli takip ediyor.Tabi babasının kızı o da kuşların çoğunu takip ediyor.Dergiyi hemen aldık.Açıkçası ben bizlerden birinin fotoğrafı diye sevinmiştim.Ama inceleyince şok oldum.Türkiye de çıkan bir dergide ülkemizden hiç bir kuş fotoğrafçı arkadaşımızın fotoğrafının olmaması beni üzdü.Daha önceki sayılarda da benzer durum vardı.Umarım Bilim Teknik Dergisini çıkaranlar ülkemizde de kuş fotoğrafı çekenlerin olduğunu görürler,ya da gösteririz.

KANDIZLIK KANDIZLIK 18.12.2010 21:07:00

Dergiyi henüz görmedim ve önsözünde konuyla ilgili açıklama var mıdır bilmiyorum .

Genel yayın yönetmeni veya dergi editörüyle bir şekilde irtibata geçip, ülkemizdeki yaban hayatı ve kuşları araştıran kurumlarla ve cemiyetlerle irtibat kurulup kurulmadığını öğrenmek gerekebilir, bahsi geçen siteden fotoğrafların seçim sebebi öğrenilebilir, kendisinden gelecek açıklamadan sonra yorumlarımız daha yararlı olabilir .

Selamlarımla ,

volkanpek volkanpek 18.12.2010 21:23:00

derginin bu ayki baskısı bence güzel olmuş..Tamer beye katılırım fotoğraflar konusunda..birde oyun kartlarnda olan Büyük örümcekkuşu hatalı olmuş...

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 452  |  Kalan Tür Adedi:39
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT