Olur ya: Çalınık Canon 5d mark II
minikbeyazkelebe 28.12.2010 21:19:00
Merhaba,
Bir arkadaşımdan gelen mesajı iletiyorum. Olur ya hırsız TRAKUŞçu birine satmaya kalkar:
"Merhabalar Sevgili Fotoğrafseverler
Öncelikle eğer rahatsızlık vermiş isem çok özür dilerim. Ayrıca bu mesajı 2.defa alıyorsanız da lütfen kusura bakmayınız.
Bu defa da email listemdeki dostlara mesajımı (bilgi kirliliği yaratmamak için bcc yaparak) göndermek istiyorum.
Adana da geçen hafta çalınmış olan yaklaşık 5000 TL değerinde bir fotoğraf makinası ile ilgili yaşamış olduğum acıyı paylaşmak ve değerli yardımlarınızı ve desteklerinizi rica etmek istiyorum.
Bu makinayı almak için dişimden tırnağımdan arttırmış hatta eşimle kavgalar etmiştim!
Bana bu acıyı yaşatan kötü niyetli kişi yakalanmadığı sürece kimbilir daha ne canlar yakacak ve kimbilir daha hangi fotoğrafseveri üzecektir.
Ofisimden çalınan fotoğraf makinasının özellikleri:
Modeli: Canon 5D Mark II üzerinde Canon EF 24-105mm f/4 Kit lensi ileSeri Numarası : 1821107881
Çekim sayısı : Yaklaşık 10.000
Durumu : LCD Ekran koruyuculu, içinde orijinal canon pili yok, phottix pili var. Şarj aleti, usb kablosu, makina gövde Kapağı yok.
Makina içinde 8GB Sandisk Extreme 400X Compact Flash hafıza kartı ile birlikte çalınmıştır.
Sevgili arkadaşlar
Lütfen makinanın seri numarasını ve özelliklerini not etmeye çalışınız. Eğer buna benzer özellikte ikinci el bir canon 5d mark II model fotoğraf makinasına rastlar iseniz ve edinilme şeklinden şüphe duyarsanoız lütfen bana bildiriniz. Olay emniyete intikal de ettiği için 155 polis imdata da bildirebilirsiniz.
Bana bu kötülüğü yapan ve bu acıyı yaşatan kişinin daha başka insanları üzmesine izin vermeyelim.
ve Lütfen bu kişiyi cezasız bırakmamak için birbirimize destek olalım.
Ayrıca lütfen bu emaili, email listenizdeki diğer tüm kişilere de gönderiniz ki füm fotoğraf camiasını haberdar edebilelim.
İletişim bilgilerim şu şekildedir.
emailim fotografcinet@gmail.com
telefonlar : 0532-5808042, 0506-90 90 414
Sevgi ve Saygılarımla
Erol Avanoglu
www.fotografci.net photography equipments and accessories "