Hazir forum halen burada iken benim de sormak istediklerim var:) Gecenlerde yorum hakkim dolmus,ekranimda 28.01.2011 tarihinde yeniden yorum yazmaya baslayabilirsiniz yazisi belirdi,29,30 ,31 Ocak ve 1 Subat tarihlerinde bu yazi ekranimdan silinmedi,iletisimden üc mesaj attim bu konuda yanit alamadim,ancak 2 Subatta yorum yazmaya baslayabildim .Bugün bakiyorum bakiyorum,ekranima ve sayac sifirlanmis olmali,diyeceksiniz ki nasil yani bugün daha ayin 7 si,sayac sifirlanmaz,ama benim hesabima göre 28 Ocak -7 Subat=10 gün hatta 11 gün oldu...Sorum insanlar burada yedi güne 42 yorum az derken,42 yorum sayisi hakki on güne mi cikarildigi.Bu birinci sorum idi..
Ikinci sorum da tür ekleden ekledigim fotografa yorumlar gelince sasirdim,sebebi ne diye baktigimda fotograf meger fotoforum sayfasina düsmus,kücük akbalikcili sormaya calisan biri olarak kendimi komik duruma düsmüs hissettim,fotografi ordan sildim yeniden yükledim,yine fotoforumda belirdi,silip yeniden tür ekleden girmek istedigimde bugün fotograf eklediniz yazisi göründü,ama fotograf hicbir sayfada yoktu.....