TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

yardımcı ekipmanlar

tabiatdostu tabiatdostu 2.02.2011 10:08:00
merhabalar ben el becerisi uğraş işlerini çok seviyorum,kendi yaptığım ürünleri kullanmak daha büyük keyif veriyor.

tripotu mu kamuflaj yaptım.fasulye torbamı kendim yaptım saklanma örtülerimi kendim yaptım lensimin kılıfını kendim yaptım meblasından değil keyfinden dolayı.

fakat fasulye torbamı küçük yapmışım yaptıklarım biryerleden bakılarak yada örneklerinden bakılarak yapılan şeyler değil bazılarını yanlış tasarlamış olduğumu görüyorum.mesela fasulye torbamı yanlış tasarlamışım daha uygun ve elverişli bir torba yapabilmem için örnek görmem gerekiyor siz değerli doğa dostu arkadaşlarımdan bir örnek görebilme linki yada fotoğrafı rica ediyorum.saygılarımla selamlar.

gutesmienchen gutesmienchen 2.02.2011 20:19:00

Bende söyle bir arastirma yapayim,(aslinda isin kolayina kacmak buna denir ya;))) Olsun) Kamuflaj örtüsünü boyamak icin yardiminiza ihtiyacim var,nasil yaptiginizi anlatirsaniz sevinirim.Hangi boyayi kullanmam gerek,batik yapar gibi mi boyamaliyim,gibi.Bir örnegini gördüm ve cok begendim,cesitli kamuflaj alanlari icin degisik renklerde boyamak istiyorum.Yardiminiz icin simdiden tesekkürler Fikret bey,sevgiler...

tabiatdostu tabiatdostu 2.02.2011 15:07:00

aslında araştırılmadan yapmamak lazım yapılan işleri bugün biraz araştırdım ve çocuk pantalonu modeli torba için tam uygun bir kalıpmış:)

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT