Koraycım nöbetinde başarılar dilerim,artık gerçekten bizlerin gözlem anında caydırıcılığı olduğuna inanıyorum ama tehlikelerde yok değil.Biz
bunları göze almış insanlarız...avcılığın yarattığı sorunlarıda konuşarak bizler halledemeyiz...devletin adım atması gerek,nasıl oluyorda bir ülkede
100-200bin ruhsatlı avcı oluyorda 5milyon ruhsatsız avcı var deniliyor,çünkü o kadar silah var,kaçak olanlar hariç...öncelik her kafası estiğinde doğaya can almaya çıkan ama herşeye sıkan ruhsatsız bir zihniyeti engellemek...biz Kolombiya değiliz onlardan daha gelişmiş bir toplumuz,çok zor değil ama somut atan devletin olması gerekir,öncelik şu silah yasaları ve tüccarları,bu sanayide çalışan firmalar adına bu siyaset devam ediyor,yaşda 18e çekildi,şimdi ne olacak.Asıl en büyük sorun bu,birde ruhsatlı avcıların içindeki şeytani güçlerle doğadaki nadir hayvanlara ateş etmesi,zevk için nişangah talimi için insan cana nasıl kıyar,asıl sorunlarımız bunlar,şu üç senedir doğaya olan
katkımızın her geçen gün arttığına şahit oluyorum,kitap,internet ve reklam sayesinde toplumu bilinçlendirmeye devam...okulların en başlangıcına kadar eğitim vermeye devam,ne kadar yandaşımız olursa o kadar başarı...ben burdan Halim hocamında Onurunda diğer tüm dostlarımında bu işe ne kadar gönül verdiğine şahidim,bir amaç uğruna toplanmış bu güzel topluluğun bir üyesi olmaktanda gurur duyuyorum...
siteyi kuran Serhat Tigrel abimede her zaman teşekkür etmeye devam edeceğim,dostlarıma iyi çalışmalar,sevgi,saygı ve selamlar...sağlıcakla...
wolfkenan