Serkan hocam sitedeki emekleriniz adına teşekkür ederiz,ancak bir mazuratım var,haftalık 42 yorumuma başlarken 19undan sonra dedi format ve bizde 27sine dek yorumları aleleacele harcadık,şimdi attığım son 27sindeki yorumdan sonra diyorki format 2marttan sonra başlarsınız yine başladığım günü baz alıp 19unu es geçerek benim 5 gün cezalandırıldığımı anlıyorum,bu format siteye hiç yakışmıyor,lütfen 42 yoruma alışmak zorunda kaldık ama 7günü 12-13güne çıkararak siteden herkesi soğutma gibi algılıyorum,ben fotoğrafı seyredip birşey yazamadıktan sonra niye 5 gün galeride dolaşayımki,burdan Serhat başkanıma sesleniyorum bu format siteyi yazanları istemiyormu,cezadan başka şey değil,sınır koyayım derken her düzeniyle
sitenin yasaklar sitesi olmasına ramak kaldı,42 yorum yaz 15 gün uğrama hakkımız olan 42yi birgünde yazarsak 15 günmü bekliycez bak bunu hiç denemedim bi dahakine onuda deniycem,yani siteyi daha adaletli yapalım derken bu tür yazışmalara zaman harcayan tüm üyeleri hala neden görmezden geliniyor anlamadım,tamam kural kuraldır ama kendisi format bu kurala uymazsa biz nasıl bu sitede gönül verip çalışmaya devam edeceğiz,bu tezatlıklar daha ne kadar sürecek başkanım,saygılarımla...