TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

Trakuş Sen Hangi Köydensin

moşe moşe 28.02.2011 15:54:00
Merak ettim hangi yolu izliyorsun,hangi taraftasın.Trakuş bunca doğacı sana ne yaptı radikallikle iş bitecek mi yoksa hosgörün bitti mi...

wolfkenan wolfkenan 28.02.2011 17:08:00

Trakuş çalışma ortamımız olduğundan beri güzellikler yaşadık daha doğacı olduk,kuş adlarını ve özelliklerini daha bilimsel öğrendik ,çok güzel dostlar edindik...birbirimizi telefonla arayıp hal hatır sorar olduk

ama daha sonra aramızda yok fotoğraf olmamış yok laf sokmalar,

sen şunu dedin ben böyle dedim diye en ufak hatalarımızı didik didik etmeler ,bir açık arayıp kişilerin damarına basmalar... bu tür olayların cezaya neden olacağını bilmeliyizki bu hiç hoş değil,keşke bu tür yazışmalar hiç olmasa...unutulmamalı burda her kesitten dostumuz var,bizler birbirimizi dost olarak görmeyip rakip olarak gördükçe bu tür olaylar yaşanmaya devam edecek...sonundada ceza gelecek...biri ceza alırken diğerleri üzülecek...yönetim zaten yazmıştı cezalar bundan sonra arttı dikkatli olalım bizi herkes izliyor diye,kuş birding bu tür olaylarla değil çalışmalarımızla tıklanma rekoru kırmalı...

çok üzülüyorum kimi arkadaşımızı facede kimini fkde kimini

f.izde arayıp daha nice sitelerde çalışmalarını izlemek bana o kadar çok üzüntü vermekte,hem zaman kaybı hem bölük pörçük olan dostlukları gördükçe üzüntüm bir kat daha artıyor,küskünler orda burda ,cezalılar aynı şekilde ne olduda bu kadar konulara daldık bilmemki,devamlı değişen kurallar,birgün misyonumuzu tamamladığımızda hem katkı sağlamış olmak hem de iyi anılmak isteriz yanlışmıyım...

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 452  |  Kalan Tür Adedi:39
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT