Cok uzun suredir 4x4 araclar kullaniyorum. Bir cok yakin arkadasim off-road sampiyonu oldu, bir cogu Camel Trophy yarislarina katildi. Katiksiz bir Off-Road cu degilim ama bu konuda bayagi bir gecmisim var. Bizim amacimiza uygun bir arac almadan onve su noktali bilmekte ve dikkate almakta cok onem var....
** Unutmayinki biz Off-Road cu degiliz amacimiz camura bulanmak ve orada burda saplanmak degil. Bu sebele arac alirken ve sonrasinda ilaveler yaptirirken asfalta gecen suremizin araziden gecen sureden cock cok fazla oldugunu unutmayalim...
** Iyi bir 4x4 alirim, bunuda acayip modifye ederim sonra bana arazide olum yok diye dusunuyorsaniz, cok buyuk bir yanilgi icindesiniz demektir
** Her arazi araci, 6x6 lar, hatta tanklar bile yeri gelir arazide kalir...
** En az arac kadar onemli olan ve hatta dahada onemli iki unsur sizin arazide surus kabiletiniz ve bilginiz vede lastiklerdir. Arazi arac kullanmak ayri bir egitim ve tecrube gerektirir. Hersey olsa lastiginiz yanlissa gene kalirsiniz vey akaza yaparsiniz
** Eger ciddi arazi yapacaksaniz ATR lastiklerden uzak durun. Bu lastikler heryere uygun gibi ama isler zorlasinca hicbir zemin icin uygun degil. Kuru havalarda (yazin) ATR veya cadde lastiklerini tercih edin. Kisin ise bu ise uygun kalin disli, yuksek yanakli bir camur lastigi edinin
** Lastik kadar lastik basinclarida cok onemlidir. Bir cok zeminde camur, kum, derin karda lastik basinclarini 10-15psi ya kadar dusurmek gerekir. Tabi aracinizda muhakkak bir kompresor bulunmasi sartiyla.
** Gene bu iste ciddiyseniz aracinizda vinc, cekme halati, capa, kayis vb vb gibi bilimum kurtarma ekipmani bulunmalidir. Yoksa, gidiceginiz yerdeki traktorcu, is makinaci, belediye gibi yerlerin telefonlari :))
** En cok saplanilip kalinan ve en tehlikeli zemin, suya doymus yumusak toprak alanlardir. Bu tip zeminlerde lastiklerin ulasacagi sert bir zemin bulamazsiniz. Araclarin feristahi olsa boyle bir yere giripte cikamaz, is makinalari dahil. Ancak cok genis tabanli, cok buyuk ve havasi iyice dudurulmus balon lastikler bu durumlarda ise yarar. Bu lastiklerde asfaltta cok zorlanirsiniz tabi.
**Gelelim arac secimine burada tabi her butceye gore inanilmaz secim sansi var. Bence bu secimde ucuzun en ucuzuna gitmek hatali olacaktir. Allahin terk ettigi bir yerde gece vakti bir ariza veya baska bir mekanik sebeten dolayi kalmak hic hos olmayabilir. Arac seciminde hafif olanlara egilim gosterin derim, bundan sonrasi bu araci gunlukdemi yoksa sadece arazi icinmi kulanicaginizla alakali
** Gelelim hic bir yerde kalmadigi iddia edilen Lada lara. Onuda kullandim ve kaldigimiz yerlerini sayisini hatirlamiyorum bile :) Ama sunu kabul etmek lazimki salt arazi kullanimi icin iyi bir arac. Bu iyiligi ise teknolojisinden gelmiyor, sadece sadece cok hafif olmasindan kaynaklaniyor
** Gelelim seceneklere...
Butcesi cok saglam olanlar icin, sirayla Mercedes G-serisi, Landcruiser, Landrover
Daha dusuk butceler icin Pajero ve Jeep Rubicon