fotoğraf yarışması
tabiatdostu 7.03.2011 17:49:00
değerli gönüldaşlar şirketimiz İstanbul için bir fotoğraf yarışması düzenledi ödül makul olduğundan siz değerli dostların arşivlerinde mutlaka ödüle layık kareler vardır.yarışma duyurusunu bana gönderildiği gibi sizlerede duyurmak istedim...
Sevgili İGDAŞ Ailesi,
İGDAŞ, İstanbul’un temiz havasını fotoğraflar ile tescilleyecek
Dünya Çevre Günü’nü her yıl ayrı bir etkinlikle kutlayan şirketimiz bu yıl en önemli paydaşlarından biri olan abonelerine yönelik bir etkinlik gerçekleştiriyor. İGDAŞ, En “Havalı” Kareler sloganıyla fotoğraf yarışması düzenliyor. İGDAŞ abonesi olan tüm profesyonel ve amatör fotoğrafçıların, ücretsiz olarak katılabileceği yarışmada İstanbul’u en güzel anlatan fotoğraflar seçilecek.
İstanbul’da yaptığı doğalgaz yatırımları ve altyapı çalışmalarıyla İstanbul’un havasını temizleyen İGDAŞ, İstanbul’u en güzel yansıtan fotoğrafları seçmek ve sergilemek için En “Havalı” Kareler temalı fotoğraf yarışması düzenliyor. 1 Mart’ta başvuruları başlayan fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğraflar, Dünya Çevre Günü’nde sergilenecek.
Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu danışmanlığında düzenlenen yarışma başvuruları, 25 Mayıs 2011 tarihine kadar devam edecek.
İGDAŞ abonelerine yönelik olarak düzenlenen bu yarışmaya, doğalgaz kullanılan yerde ikamet eden 18 yaşından büyük tüm profesyonel ve amatör fotoğrafçılar katılabilecek.
Fotoğraf yarışmasının seçici kurulu, Öğretim Üyeleri; Prof. Dr. Güler Ertan, Prof. Sabit Kalfagil, Fotoğraf Sanatçıları; Merih Akoğul, Arman Camgözoğlu, Gültekin Çizgen ve İzzet Keribar’dan oluşuyor.
Yarışmaya ilişkin ayrıntılı bilgiler, İGDAŞ’ın www.igdas.com.tr ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu’nun www.tfsf.org.tr adreslerinde yer alıyor.
Tüm mesai arkadaşlarımızın bilgisine sunar iyi çalışmalar dileriz.
Not: Etik kurallar gereği yarışmaya İGDAŞ çalışanları ve birinci derece yakınları katılamayacaktır.
İGDAŞ
KURUMSAL İLETİŞİM VE MEDYA İLİŞKİLERİ MÜDÜRLÜĞÜ