X Simge
TR EN
X Simge
TR EN
Belgeli Tür 506
Fotoğraflar 92819
Gözlemler 9871
Videolar 1349

FORUM

Tekrar yayındayız...

karaani karaani 14.03.2011 16:44:00
Kısa süren bu uzun ayrılıkta,Birçok şey gördüm.Trakuşun hayatımda bir yer etmiş olduğunu gördüm.Aynı zamanda İnternetin Trakuştan ibaret olmadığını gördüm.Hergün bakmasam bişeylerimin eksilmeyeceğini farkettim.Hayatımda bir renk olmuş olsada tüm sosyalliğim olmadığını hatta öyle sansamda çok fazla bir alan kablamadığını gördüm.

sonra Kapalı olduğu ve kapalı kalacağı bir günde bile aktif kullanıcı sayısının 20 li rakamlarda olduğunu gördüm.Özlenenin Trakuş kadar arkadaşlıklar olduğunuda gördüm.Zamanında bir süre bende yasaklı olsamda,yasaklı arkadaşların hislerini gördüm.

Zaman uzadıkça Trakuşu özlediğimi gördüm.

Ve bir şey daha gördüm,Trakuşu Sevdiğimi gördüm.

Trakuşu oluşturan ve yaşatan herkese Sevgilerimle...

Irıshsetter Irıshsetter 14.03.2011 19:25:00

Valla internette tek olayım,kendimi televizyona verdim daha çok:))

AZİM AZİM 14.03.2011 17:43:00

Emeği geçen herkese teşekkürler.

İnsanoğlu elindeki değerleri kaybetmeden sanırım kıymetini pek bilmiyor.

Trakus da bizim için öyle oldu. Arkadaşlığı ,dostluğu ve paylaşmayı birbirimizi kırmadan seviyeli eleştirmeyi öğrendiğimiz sitemizden kısa süre de olsa ayrı kalmak bizlere uzun gelmiştir. Herkese bol kertikli günler dilerim.

NOT: TÜR EKLEYE EKLENEN FOTOLAR YÜKLENMİYOR SONRA FOTOĞRAF YÜKLEYE EKLENİYOR BİR HATA VAR İLGİLİ ARKADAŞLARIN DİKKATİNE !!!!!!!!!!!!!!

KARASU KARASU 14.03.2011 17:33:00

Forum açarken kullandığı tüm cümlelerle, duygularıma adeta tercüman oldu Veysel Bey.

Teşekkür ederim.

Ayrıca Serkan Bey e ve emeği geçen özveriyle uğraşan herkese de teşekkürler.

serko serko 14.03.2011 17:10:00

sizlerle daha güzele...

karaani karaani 14.03.2011 16:44:00

Nerde Kalmıştık.

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 506  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2025 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT