X Simge
TR EN
X Simge
TR EN
Belgeli Tür 506
Fotoğraflar 92820
Gözlemler 9870
Videolar 1349

FORUM

yazamıyorum

mikrop mikrop 26.03.2011 18:54:00
fotoforumda yüksek sayıda karakter içeren yorumlarımı bir türlü ekleyemiyorum. misalen Murat Çalışkan Bey in http://www.trakus.org/kods_bird/uye/?fsx=2fsdl47@d&idx=52104

fotoforumuna 3 gündür yorum yapmaya çalışıp başarılı olamamıştım. bugün sabah başka bir fotoforuma yorum yazabilince dönüp bu foruma a yazdım ve gönderdi. akşam üzeri tekrar aynı fotforuma 500 harf üzerinde bir yorum yazmak istedim ama başarısız oldum. daha sonra yadığım iki kısa yorum başarılı bir şekilde gönderildi.

Ne oluyor olabilir acaba? :(

çehov çehov 31.03.2011 12:48:00

Chrome dan dolayı sorun yaşayan dostlar aynı sorunu site yenilendikten sonra iki hafta kadar yaşadım. Şu şekilde çözdüm sorunu; pencerenin sağ üst tarafında ayarlar kısmından geçmişi kayıtsız şartsız sildim (maalesef) bu şekilde sorun çözülüyor. Yoksa öncesinde kullanıcı adı ve şifreyi yazsam da hata veriyor girmiyordu hesaba ve ben de ie kullanıyordum.

fotoemin fotoemin 30.03.2011 14:27:00

google chrome ile siteye giriş yapamıyorum. 2-3 gündür bu şekilde. internet explorer ile bir sorun yok. ancak foto yüklerken bazen sayfa zemini beyazlaşıyor ve şehir seçeneği çıkmıyor mesela. bu yüzden foto yüklenemiyor.

slmlar.

çehov çehov 29.03.2011 16:46:00

Büyük ihtimalle biliyorsunuzdur ama en azından bilmeyenler için okuduklarında faydalı olabilir diye yazıyorum. Sizin sorununuz anlattığınız şekilde çok sayıda karakterden belki de ancak ben de fotoforumda 4-5 kez yorumlarımın eklenmediğini görmüştüm. Ahu Hanım ın uyarısıyla farkına vardım; kesme işareti kullandığım yorumlar eklenmiyordu, sanırım o sayfadaki ilgili kişilere mail olarak gidiyordu sadece. Belki sizin bahsettiğiniz soruna çözüm değil ama yine de belirtmek istedim.

serhattigrel serhattigrel 27.03.2011 00:25:00

Fotforumumuzun yazılımı çok mükemmel olmasada senelerdir idare ettik.

Bu ara bir yenileme hareketine gireceğiz, daha iyi olacaktır.

Ben uzun yazılarınızı word de yazmanızı, ve sonra yapıştırmanızı tavsiye ederim, İnternet sonunda bir iletim hattı, gönderdiğiniz yerine gitmez ise bilgi kayboluyor.

Belirgin bir arızamız, veya sizin üyelik tarafınızda bir sıkıntı yok.

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 506  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2025 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT