TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

Yaygın Kuş İzleme-Doğa Derneği

Bilgecan Bilgecan 1.04.2011 20:22:00
Herkese merhaba,

Trakuş da daha önce yaygın kuş izleme başlıklı haberde belirttiğimiz gibi Doğa Derneği olarak yaygın kuş izleme çalışmalarını bu yıl daha geniş ölçekte düzenlemek istiyoruz. Direkt olarak ulaşamadığımız kuşçulara bile çalışmayı tanıtabilmek için rehber niteliğinde basit ve anlaşılır bir sunum hazırladık. Bu sunuma http://www.slideshare.net/DogaDernegi/yaygn-ku-zleme adresinden ulaşabilirsiniz.

Çalışmanın yapısı gereği kuş fotoğrafçılarının yaygın kuş izlemeye büyük katkısı olacağı kanaatindeyim. Zannediyorum sizlerin katılımı ile yaygın kuş izleme Türkiye de gerçek potansiyeline ulaşabilecektir.

Daha fazla bilgi alabilmek için ve çalışmaya katılabimek için bana bilgecan.sen@dogadernegi.org adresinden ulaşabilirsiniz.

Sevgiler,

Bilgecan Şen

Doğa Derneği

Tür Sorumlusu

KANDIZLIK KANDIZLIK 2.04.2011 19:46:00

Yaygın kuş izleme başlıklı forum yazına ilk yorum yazılasıya kadar anasayfada görünmüyor Bilgecan, haberin olsun ...

Aktif katılım yapayım diye düşündüm, sana haber veririm, kolaylıklar dilerim . Mayıs ortasında küçük akbabalara gelme ihtimalim var, birlikte arazi zevkli olur senin dediğin gibi, görüşmek üzere, sevgiler ...

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 452  |  Kalan Tür Adedi:39
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT