TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

TRAKUS VII Samsun

TrakusMedya TrakusMedya 4.04.2011 17:51:00
Program :

http://www.trakus.org/kods_bird/pdf/61955.pdf

Katılımcı Listeleri : (oda dağılımı - ulaşım detayları )

http://www.trakus.org/kods_bird/pdf/61954.pdf

Lütfen listeleri kontrol edip eksik/hatalı bilgileri tarafımıza (medya@trakus.org) bildiriniz.

TrakusMedya TrakusMedya 4.04.2011 18:51:00

TRAKUS VII detay bilgiler Yayınlar bölümüzde. Yukarıdaki linklerden de ulaşabilirsiniz.

Konaklama/yemek/arazi/karşılama/uğurlama organizasyonu için yukarıda bilgileri eksik olan arkadaşların en kısa zamanda detaylı geliş-gidiş tarih-saat-araç bilgilerini tarafımıza (medya@trakus.org) bildirmelerini rica ederiz.

Kontenjan, bölgenin kaldırabileceği ziyaretçi/fotoğrafçı/araç sayısı ve organizasyonun limitleri ile ilgilidir. Etkinlik süresince bölgeye girişler kontrollü olacaktır. Katılımcı listesinde kayıtlı olmayanlar, ziyaretçi kartı olmayanlar bölgeye giriş yapamayacaklardır.

Bu nedenle kendi imkanları ile katılmayı düşünen arkadaşların yedek de olsa listeye isimlerini eklemelerinde yarar var.

Toplu taşıma araçları ile gelecek üyelerimizin şu ana kadar bize ulaştırdığı bilgilerle oluşturulmuş listeri kontrol ederek, eksik/hatalı bilgileri tarafımıza iletmelerini rica ederiz.. (medya@trakus.org)

serhattigrel serhattigrel 5.04.2011 20:35:00

TRAKUS VII

Çevreden gelecek ilkokul çocuklarına eğitim sonrası dağıtılacak Dürbün ve Kitapları biz toplu olarak alacağız.

Kimse satın almasın. Kişibaşı 15 tl yi kayıt masasında sizden istiyeceğiz.

Toplam 30 dürbün ve 30 kitap dağıtacağız.

KANDIZLIK KANDIZLIK 7.04.2011 16:05:00

TRAKUS VII kampı, Bafra Öğretmen evinde 20 bilgisayarlı internet hizmeti olduğu belirtilmiş ( Öğretmen Evi nin sitesinde okudum ) .

Bu sayıdaki bilgisayar, 100 den fazla katılımcıya yetmeyecektir, Öğretmenevi Müdüriyetine, Trakus Yönetimi tarafından, lobiye veya katlara kablosuz internet bağlantısı yapılabilirliği sorulabilir mi acaba ...

mervetepe mervetepe 9.04.2011 16:32:00

büyük emeğiniz var. heyecanla bekliyorum. hersey ıcın cok teşekkürler,,

saygılar..iyi çalışmalar

MKutluk MKutluk 11.04.2011 07:25:00

Son listelerde Serhat Tigrel, Ömer Necipoğlu ve Ömer Furtun isimlerini göremiyorum. Yöneticilerimiz bizi kaderimizemi terkediyor :)

KANDIZLIK KANDIZLIK 11.04.2011 12:48:00

Trakus VII kampı için, son hafta çoğu bilgiler netleşecektir muhakkak .

Yol bilgilerini şimdiden öğrenmek belki erken fayda sağlayacaktır, benim gibi arkadaşlara ...

- Bafra Öğretmenevinden tüm katılımcılara vasıta sağlanabilecek midir, araçların kapasitesi ve deltaya kalkış saatleri sayısı yeterli olacak mıdır ,

- Araziye gidildiğinde muhakkak yayan olarak mı gözlem ve fotoğraf çekimi olacaktır,

- Araziye özel araçlarımızla giriş ve gezi _ fotoğraf yasak mıdır ,

- Akşam dönüşlerde yine, resmi vasıta kapasitesi ve dönüş sefer saatleri yeterli sayıda mıdır ,

- Bunlarla bağlantılı olarak; karayoluyla özel araçla gelmek isteyenler aynı avantajlara sahip midir, yoksa uçak veya otobüs ile gelmek yararlı mıdır ?

Erken dönemde uçak veya otobüs rezervasyonu açısından bilgilenmek istedim ...

Ayrıca; karayoluyla gelmek için önerileriniz Ankara - Çankırı - Merzifon güzergahı mı, yoksa Bolu - Gerede üzerinden midir, direk olarak Bafra ya mı gelinecektir ...

Teşekkürler, selamlar .

KANDIZLIK KANDIZLIK 11.04.2011 14:15:00

Sevgili Bedri, Veysel, Ahmet Hocam çok teşekkür ederim.

Görüşmek üzere, çok selamlar .

pufidika pufidika 11.04.2011 16:46:00

Adana dan dikine yukarı çıkınca varırım galiba :)

varsa kestirmeler bilgilendirirseniz bende sevinirim .

levent35 levent35 22.04.2011 12:22:00

Bu arada sayılı günler kala hava şartlarıyla ilgili yetkili ağızlardan günlük detaylı tahminleri bekliyoruz

fanus fanus 22.04.2011 14:53:00

Selam.

Şu anda accuweather ve weather.com 29/30 nisan (cuma/ctesi) yağmurlu gösteriyor.

Bir hafta önceden yapılan tahminde yanılgı payı büyük olur ama dikkatli izlemekte fayda var..

mdemir55 mdemir55 22.04.2011 15:06:00

21.04.2011 tarihinde Ömer Kulaçoğlu, Özden Sağlam ve ben Kızılırmak Deltası Fotosafari Etkinliği yapılack alandaydık. Hızlı bir tur attık. Bu hızlı turda gördüğümüz kuş türlerini sizlerle paylaşmak istedim.

1-Büyük Ak Balıkçıl

2-Küçük Ak Balıkçıl

3-Sığır Balıkçıl

4-Erguvani Balıkçıl

5-Gri Balıkçıl

6-Sibirya Taş kuşu

7-Sarı Kuyruksallayan

8-Ak kuyruksallayan

9-İbibik

10-Su Tavuğu

11-Sakarmeke

12-Saz horuzu

13-Bahri

14-Macar ördeği

15-Küçük batağan

16-Karasinek kapan

17-Kızılgerdan

18-Elmabaş patka

19-Yeşilbaş ördek

20-Pasbaş patka

21-Yalıçapkını

22-Turna

23-Uzunbacak

24-Çeltikçi

25-Karaleylek

26-Leylek

27-İncegaga martı

28-Ekin Kargası

29-Leş kargası

30-Şahin (türünü tespit edemedim)

31-İncirkuşu (türünü tespit edemedim)

32-Kuyrukkakan (türünü tespit edemedim)

33-Yeşilbacak

34-Karabaşlı ötleğen

Bunlar benim görebildiklerim. Ömer Bey ve Özden Beyin ayrıca gördükleri hariç. Ben çok yeni olduğum için bu kadar tanıyabiliyorum.

Fotosafaride görüşmek üzere...(Murat DEMİR-Kızılırmak Deltası Sor.)

plmt plmt 25.04.2011 03:11:00

Burdur ekibinin ulaşım bilgilerini medya@trakus.org mail adresine gönderdim..bu kadar değerli kuşçularla birlikte ve böyle güzel bir alanda etkinlik yapacağımız için çok mutluyuz.

TrakusMedya TrakusMedya 25.04.2011 13:02:00

TRAKUS VII Samsun

Katılımcı listeleri, program, gerekli malzemeler, irtibat telefonları ve diğer detaylar güncellendi.

Program :

http://www.trakus.org/kods_bird/pdf/61955.pdf

Katılımcı Listeleri : (oda dağılımı - ulaşım detayları )

http://www.trakus.org/kods_bird/pdf/62094.pdf

Lütfen listeleri kontrol edip eksik/hatalı bilgileri tarafımıza (medya@trakus.org) bildiriniz.

Otobüs ile gelecek arkadaşlarımızın detaylarında eksiklikler var. Lütfen otobüs firması, varış saati/yeri vs biligilerini acil bize ulaştırsınlar.

Samsunda yapılan son gözlem :

www.trakus.org/kods_bird/uye/?fsx=gozlem&islem=oku&detay=2329

DilekveTunç DilekveTunç 27.04.2011 22:38:00

BBC The Life of Birds serisinin Türkçe altyazı yada İngilizcesini Samsun kampına yanında getirme şansı olan arkadaşlar olursa çok seviniriz. Biz eşimle hala izlemedik de. Kapmta kopyalarız.

Dilek GEÇİT

PYTHON PYTHON 28.04.2011 22:27:00

Üzülerek son anda çıkan bir aksilikten ötürü katılamayacağımı bildirmek isterim...

çok üzgünüm...

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 452  |  Kalan Tür Adedi:39
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT