yardımlara teşekkür
mervetepe 28.04.2011 15:43:00
Merhabalar. Ben Pamukkale Üniversitesi Biyoloji Bölümü Araştırma Görevlisi Merve TEPE. Işıklı Gölü, Gökgöl ve Yakın Çevresinin Ornitofaunası konulu yüksek lisans tez çalışmam için trakus üyeleri hocalarımdan,abilerimden, ablalarımdan, kardeşlerimden fotograflar istedim. istememin sebebi ekipman eksikliğim sebebiyle arazi çalışmalarında görüp de fotograflayamadıgım yahut net karelerini elde edemediğim türlerin fotograflarını elde edebilmekti. tezimde fotografların kimlerden alındığı belirtilecektir ve arzu edenlere tezin kabülünden sonra pdf kopyası gönderilecektir. kullanıcılara henüz e-posta göndermiş olmama ragmen arayanlar, e-posta ile dönenler oldu. belki sitenin birebir amacı bu degildi ancak bilimsel bir çalışmaya katkıda bulunma isteği beni gerçekten duygulandırdı ve tarıfsız sevindirdi. bir de tabii ki enerjimi arttırdı. kıymetli vakitlerini ayıran, arayan, ileti yazan herkese çok çok teşekkür ediyorum. bence bu dogru bir platformda oldugumuzun, dogru işler yapıldıgının ispatıdır ve ilerideki çalışmalar için büyük önem taşımaktadır ve umut vaat etmekteedir. bu enerji, anlayıs ve heyecanla çok daha güzel şeyleri hep beraber basaracagımıza kuskum yok.
ve tabii ki böylesi bir ortamı bize saglayan trakus yetkili ve yöneticilerine sonsuz teşekkürü bir borç bilirim. şu anda aksam samsun ucagım için havaalanında beklemekteyim, trakus üyeleriyle tanısacagım için son derece heyecanlyım.
su ana kadar bana dönen, dönmeyen, dönecek olan, vakit ayıran ve en önemlisi bu sitede yer alan herkese tek tek sonsuz teşekkür ederim.
saygılarımla
mtepe@pau.edu.tr
mervetepe1@gmail.com
Arş Gör Merve TEPE
Pamukkale Üniversitesi
Fen-Edebiyat Fakültesi
Biyoloji Bölümü
Tel Ofis: 02582963891
Tel Laboratuvar: 02582963524
GSM: 05327991183