Teşekkür
Gorankaran 17.05.2011 01:01:00
İnsan bazı zamanlar hani söyleyecek kelime bulamaz ya, birbirini ortak bir merak, ortak bir uğraş ile biraraya getiren bu nadide toplulukta işte en güzel örneğini sergilemiş sevgili abim Alparslan ÜNAL sayesinde. Geçmiş olsun dileklerini esirgemeyen bütün Trakus dostlarına teşekkür ediyorum. Uzun zamandır lanet okuyarak attığım adımlar, çektiğim ağrılar sonun da cezasını buldu:) Her zaman takdir ettiğim, imrenilecek insanlar doktorlarımız sayesinde şimdi ağrılarım son buldu, yürümenin ne olduğunu tekrar anladım. Ameliyatımı tam 2 Mayıs tarihinde olmayı tercih etmiştim, ne de olsa Samsun kampı kaçmazdı. O kadar güzel zaman geçirdim ki anlatamam, bu uğraşın kimler sayesinde bu denli yol aldığını görme şansım oldu. Doğum tarihim 1 Mayıs, tekrar doğmuş olduğumu hissettiğim tarih 2 Mayıs, Alparslan ağabeye armağanı ve vesile olduğu konu için tekrar teşekkürlerimi sunuyorum. Unutmam compact kamera ile çekime başlamıştı, şimdi azmi ile başta beni çok çok geriler de bıraktı. Kendisine ömür boyu mutluluklar ve başarılarının devamını dilerim. Saygılarımla...