TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

TRAKUŞ HABERİN YENİ ÜYESİ

DilekveTunç DilekveTunç 17.05.2011 13:11:00
TRAKUŞ haber ekibinin artık yeni bir üyesi var; Çiğdem DEMİR. Hacettepe Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü mezunu. Gelecek hafta Kırklareli Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümünde Araştırma Görevlisi olarak çalışmaya başlayacak.

Üye olduğu kuruluşlar; YÖRET Yüksek Öğretinimde Rehber Yetiştirme ve Rehber Tanıtma Vakfı ve Türk Psikolojik Danışman ve Rehberlik Derneği.

MEB'na bağlı bir ilköğretim okulunda, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi ile otistik çocuklar eğitim merkezi'nde iki yıla yakın psikolojik danışmanlık yaptı.

İKGT’nin aktif üyesi olan Çiğdem Demir’i "Yelkovan’daki" heyecanlı güzel arazi yazılarından hatırlayacaksınız. Arazide kuşları ilk gören hep Çiğdem'dir. Bunun yanıda kuş tanımlamayı çabuk öğrenmiş (kırlangıçlar hariç:). 18 Mayıs İKGT toplantısında "Kırlangıçlar" konusu işleneceğinden, bu konudayıda kapacağından eminim.

TRAKUŞ’un her ilde gönüllü habercileri pek paylaşım göndermiyorlar. Ama ben genç arkadaşımıza destek olmak için yardımcı olmalarını yürekten istiyorum. haber@trakus.org adresinde bir süredir bir problem vardı. Birkaç gün içinde çözülecektir. O zamana kadar kendisine profilinden mesaj ile haberleri gönderebilirsiniz.

19-20 Mayıs’ta Göztepe Özgürlük Parkı'nda, Alternatif Gençlik Haftası'nda İKGT standında gençlere kuş gözlemciliğini tanıtacak, kendisini yalnız bırakmayın!

Çiğdem Demir’in kuşçuluktaki heyecanının ve aktifliğinin artarak devam etmesi dileğiyle.

DİLEK GEÇİT

DilekveTunç DilekveTunç 17.05.2011 13:12:00

TRAKUŞ HABERİN YENİ ÜYESİ

cigdemirr cigdemirr 18.05.2011 01:38:00

Dilek Ablacım, tanıtım yazın için teşekkürler. Hoşgeldin diyen herkese de teşekkür edip hoşbulduk diyorum. Hepimiz için hayırlı olsun. Yardımlarınızı esirgemeyiniz, sevgiler...

Çiğdem DEMİR

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 452  |  Kalan Tür Adedi:39
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT