kusura bakılmasın ama sitemiz pek verimli yönetilemiyor gibi takip ediyorum. başkanımız ve site sahibi serhat bey çok demokratik, adil ve beyefendi bir görüntü veriyor. fakat gelgelelim nasıl oluyorsa bazı uygulamalar pekte demokratik olarak uygulanmıyormuş izlenimindeyim. neden bilmiyorum site içinde bazı arkadaşlarımızın her açıdan aktif olması, kendileri durağan bazı arkadaşları rahatsız etmekte ve aktif olan kişilere takoz olmaktadırlar. halbuki bu arkadaşlar bu siteye neşe ve hareketlilik vermekteydiler. bu arkadaşların siteden bir şekilde uzaklaştırılmları ve küstürülmeleri siteyi ölü evine çevirmiştir. ayrıca sitenin bence iyi yönetilememesi ve hatta kendi yöneticileri tarafından zincirlenmeside bu durağanlığın sebebleri içerisindedir.
sakın yanlış anlaşılmasın,peşinde değilim, ama ana sayfaya hep aynı kişilerin fotoğraflarının çıkması, fotoğrafın güzel olmasından çok, fazla yorum almasıyla alakalı bir durumdur. demekki çok sevilen veya arkadaşları fazla olan kişilerin sıradan fotoğraflarının ana sayfaya çıkmasını engellemek üzere bir tebdir yoktur, ve bu sistemin acilen değiştirilmesi gerekmektedir.
neden bilmiyorum, biraz adalet duygu olan birisi benim akkuyruklu kartal fotoğraflarımın ana sayfaya çıkamamış olmasını izah edemez, hele birde ogünlerde anasayfaya çıkmış olanlarla karşılaştırdığında.
not : ana sayfaya çıkmak gibi bir kaygım yoktur, fakat insanların çok ilgisini çekebilecek önemli fotoğrafların, hiçde adil olmayan bir şekilde alaşağı edilmesi rahatsızlık vericidir, ve hatta sitenin kaybınadır...