cenk çok haklısın, ayrıca sigmanın sony desteğide bayagı iyi, sigma lensleri hafife almamak lazım, selamlar...
doruk bey sony nin adam gibi lensler yapmadığına inanmıyorum.75-300 den iyi performans beklemek biraz hayalcilik olur.sadece biraz paraya kıyıp sony nin G serisi lenslerine bakacaksınız.selamlar.
Sony adam gibi objektifler yapmadıkça bir sony kullanıcısı olarak söylüyorum, dünyanın en iyi makinesini de yapsa fayda etmez. Ya Türkiye de bulamıyoruz bu iyi objektifleri ya da sony beceremiyor.
Nikon D400 de aynı seansoru kullanacakmıs...
Test edenlerden gelen yorumlar aslında tam aksine,"All sources do repeat to me the AF is extremely fast! and more accurate than Nikon and Canon cameras. They cannot give me data yet but they made some testing that do confirm that!"öte yandan AF hızı ne kadar yüksek olursa olsun lensin yetekleri de bir sınır teşkil etmekte.
malesef elektronik led vizör olacağı için netleme hızının kuş fotoğrafçılığı için uygun olmadığı gelen duyumlar arasında, yoksa saniyede 12 kare çok güzel...
Özellikleri böyleyse diğer markaları birhayli zorlayacak gibi. Sensörü merak ediyorum doğrusu. Görelim bakalım. Selamlar.
Aps-C tipi çarpanlı sensör bu arada.Fiyat 1050 sadece gövde.