TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

Kamuflaj gizleme elbisesi

croma croma 15.08.2011 13:32:00
Arkadaşlar internette bir çok sitede inceleme yaptım Hillman panço olarak bir çok sitede 3d panço var fakat bir sitede istediğim gibi bir gizleme kıyafeti buldum ve aldım,sizlerede faydası olabileceği inancımla paylaşmak istedim.Sitede iki adet var ikiside güzel.Fiyatı 175 ve 165 lira.

http://www.yabanavmalzemeleri.com/default.asp?git=9&urun=3596

KANDIZLIK KANDIZLIK 18.08.2011 23:02:00

Ben baharlıktan bir tane isterim . Zahmet oldu, çok teşekkürler .

Dikkuyruk Dikkuyruk 18.08.2011 17:30:00

Arslan Bey ve Mehmet Bey her iki renk alternatifini siteme ekledim.Oradan görebilirsiniz.Birisi ilk bahar,diğeri sonbahar için uygun gibi sanki.Hatta ben diğerinden de bir tane yaptıracağım,onun kumaşı daha ince ve daha da serin tutacak gibi,ortama göre kullanırız:))

www.doganinkanatlari.com/resim-detay.asp?ID=657

www.doganinkanatlari.com/resim-detay.asp?ID=657

gusto gusto 18.08.2011 16:24:00

Merhaba Tamer Bey,

Alakanız için tekrar teşekkür ederim. Kamuflajdan bir adet rica edeceğim.

Renk seçeneğini görme şansımız varsa, Arslan abiyle birlikte ben de görmek isterim. İmkan olmaz ise sizinkinin renginden isterim.

Adres ve iletişim ve diğer bilgiler için, e-mail attım. Selamlar...

Dikkuyruk Dikkuyruk 18.08.2011 10:29:00

www.iphotohk.com/shop/v2/index.php?currency=USD&cPath

yurtdışında satılanı buradan görebilirsiniz.

Dikkuyruk Dikkuyruk 18.08.2011 09:39:00

Merhabalar,bu kamuflajın orijinali yabancı sitelerde satılıyor ve sanırım 100-150 dolar civarı fiyatı.Orijinali esas alınarak burada tanıdığım bir arkadaşa yaptırdım.75 TL ye hallettik.Arkadaşta şu an için iki renk kumaş vardı.Ben mevsim gereği bu rengi seçtim.Ama daha koyu tonda olan da var.Mehmet Bey ebatını ezbere söylersem hatalı vermiş olurum ölçüp söyleyeyim ama şunu rahatlıkla syleyebilirim ki çok rahatlıkla içine tripodla,500 f4 ile girip fotoğraf çekebiliyorsunuz.Tam ölçüleri ölçüp bildireceğim.Hava girmesi için istediğiniz kadar delik açabiliyorsunuz.Baktığınız yeri kuşlar sizi görmeden rahat görebilmeniz önemli.O yüzden bu kamuflaj diğer ağ kamuflaja göre daha avantajlı.Aslan Bey elindeki koyu tonda olan kumaşın fotoğrafını çekip size mail atayım eğer uygunsa yaptırırız.İsteyenlere bir kaç gün içerisinde yaptırarak adreslerine kargo ile gönderebilirim.

efem efem 18.08.2011 08:58:00

tamer bey mesajda atmıştım size buradanda söyleyeyim.bende istiyorum kamuflaj.

selamlar..

KANDIZLIK KANDIZLIK 18.08.2011 01:24:00

Tamer Bey, yeşil tonların hakim olduğu kumaştan varsa ben de isterim .

Selamlar .

Dikkuyruk Dikkuyruk 15.08.2011 15:33:00

Serkan Bey sizin gösterdiğiniz kamuflajlarla çok sağlıklı çekim yapılamıyor.Ben Hillmanı da denedim.İçerisinde rahat hareket edemiyor ve etrafı rahat göremiyorsun.Ayrıca terletmesi de cabası.Benzerini yabancı bir sitede gördüğümüz bir kamuflajdan yaptırdık ve çok rahat ediliyor açıkçası.Hem de sizin verdiğiniz fiyatın yarı fiyatına.İçine tripodu da alıyor ve etrafı rahat izleyebiliyorsunuz.Örnek fotoğrafları:

www.doganinkanatlari.com/resim-detay.asp?ID=655

www.doganinkanatlari.com/resim-detay.asp?ID=656

İsteyene temin edebilirim.Selamlar.....

croma croma 15.08.2011 13:35:00

kamuflaj gizleme elbisesi- siparişi şimdi verdim ve yarın elimde olur,alt kısmının pantolon şeklinde değil bağlamalı olduğu söylendi,kıyafet değiştirmek için daha ideal.

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT