TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

GÖÇ YOLUNU KORUMAK İÇİN YARIN TOYGARTEPE YE

DilekveTunç DilekveTunç 30.09.2011 17:37:00
Toygartepe’de yapılması planlanan hangar ve pistin kuş göç yoluna olan etkisini daha etkin duyurabilmek amacıyla 1-2 Ekim Dünya Kuş Gözlem günlerinde 1 Ekim Cumartesi günü burada basına yönelik olarak kutlama yapacağız. Yine 1-2 Ekim tarihlerinde B. Çamlıca tepesi de kutlama yaptığımız alanlar olacak, ancak cumartesi günü özellikle Toygartepe’de DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ!

DilekveTunç DilekveTunç 30.09.2011 17:42:00

YARIN BEKLİYORUZ TOYGARTEPE YE

Yarın 1 Ekim 2011 Cumartesi İKGT olarak Çamlıca ve ağırlıklı olarak Toygartepe deyiz.

Ayrıca Toygartepe’de yapılması planlanan helikopter hangarının ve pistin kuş göç yoluna olan etkisini daha etkin duyurabilmek amacıyla Toygartepe’deyiz!

Basında davet edildiğinden, DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ!

DilekveTunç DilekveTunç 1.10.2011 21:27:00

TVde haberlerde yayınlandı.

SANIRIM AMACINA ULAŞTI. Toygartepe’de HaberTürk, TRT ve S Tv çekim ve yayın yaptı.

S Tv de hiç kesinti yapmadan herkesle röportajı (Cemil Gezgin, Tunç Geçit, Çiğdem Demir, Akdoğan Özkan, Ayhan F ve diğer TRAKUŞ üyesi arkadaş) ve Ayhan Beyin fotoğraflarını ana haberde yayınladılar. Diğer kanalların haberlerini kaçırdım. İlk defa sözünde duran bir basın mensubu gördüm haberi pist iddialarından dolayı kuşçular tedirgin diye haberi bitirdiler.

EMEĞİ GEÇEN HERKESE VE KATILAN TÜM TRAKUŞ VE İKGT ÜYELERİNE TEŞEKKÜRLER.

Toygartepe ye helikopter pisti ve hangarı yapmayı planlayan pilotların son sözü ise size saygı duyuyoruz haklısınız burası uygun yer değilmiş, dediler :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

beratt beratt 1.10.2011 21:50:00

çok güzel haber,

çalışmamış olsam sizleri yalnız bırakmaz bende aranızda olmak isterdim

haberin amacına ulaşmasına sevindim umarım herkes sözünde durur...

DilekveTunç DilekveTunç 1.10.2011 23:57:00
DilekveTunç DilekveTunç 2.10.2011 11:17:00

GÖÇ VİDEOSU;

ÜMİT ABİYE SONSUZ TEŞEKKÜRLER. Bir haftadır Toygartepe yi kuşları korumak için çok emek sarfetti.

Yüzlerce yırtıcı göçte;

https://www.facebook.com/video/video.php?v=101878876504826

Çekim: Ümit YARDIM/zor

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 452  |  Kalan Tür Adedi:39
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT