TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92805
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

EN AKTİFLER LİSTESİ

abana abana 14.10.2011 11:44:00
Geçtiğimiz günlerde yayınlanan,Trakusu en aktif olrak kullananların yer aldığı listede aylardır aramızda olmayan üstadların hala üst sıralarda yer almaları,ne kadar ilginç,manidar,anlamlı ve hüzünlü...

coşkun coşkun 19.10.2011 01:49:00

Merhaba İskender hocam, mevzuyu azıcık yanlış anlamışım, tam açmadığınız için,özür dlerim.

Yoksa ilk aklıma gelen bir Okan Koçyiğit i (peregrine) bir Zafer Tekin i bende çok özlüyorum ama insanlar en gelişmiş yaratıklar olduğu için birbirleriyle ilişkileride zor oluyor tabiatıyla.

Biz insanların en güzel ortak paydalarda buluşmamızı dileyebiliyorum sadece.

Selamlar ediyor sevgiler diliyorum...

coşkun coşkun 15.10.2011 02:43:00

Sitenin kuruluşu sanırım 2007 nin başları hocam, bende sizin gibi 2010 un ortalarındanım.Üstadlar bu arada birşeyler yapmışlar demekki, haklarını yememek lazım diye düşünüyorum. Ben kendi adıma 90. çıkmaktan gurur duydum. Kelebeklere bulaşmam nedeniyle son 5 ayda sadece 12 fotoğraf ve 8 tür girmiş olmama rağmen.

Ayrıca bu ölçüm ve tür fotoğraf sayıları ölçümü ve buna benzer sıralamalar sitenin formatına konmalı bence, benzer rakip yabancı sitelerde bunlar var sanırım, gaz verir üyelere diye düşünüyorum, sonuçta hepimiz doğayla ilgileniyoruz, seviyoruz ama işin içinde egolarımız herzaman var, her ne kadar kabul etmek istemesekte bu uğraş egosuz olamaz. Zaten anlaşmazlıklar, kavgalar bu egolardan çıkıyor, bence. Bu egonun adınıda biliyorumda şimdi söylemiyeyim. Sayfanın altında şu anda Birding Top 13 yazıyor, bence 3 yazması lazım, ben kuşları BirdPix ten incelerken TRAKUŞ u bulmuştum, baktım şimdi BirdPix (Litvanya kuşlarıymış) 100. sırada hala.

Selamlar...

abana abana 14.10.2011 11:45:00

NACİZANE....TRAKUS EN AKTİF ÜYELER LİSTESİ

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2025 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT