TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92805
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

Guzel kaliteli fotografmi farkli türmü?

yavuzeryavuz yavuzeryavuz 23.10.2011 18:34:00
Bu konu daha once acildimi bilmiyorum ama,haddimi asmazsam bir soru acmak istiyorum.. Yeni fotograf yuklerken genellikle farkli tur ekleme cabasi hem kendimde hemde diger dostlarda farkedyiyorum.. Bu egilim Trakusun baslangic donemlerinde gecerli ,yararli ve amac olmaliydi vede boyle olmus.. Ancak Trakusun geldigi bu asamada hemen hemen turlerin tamami temsiledilir hale gelmis.. Bundan sonra iyi fotograf kaygisi farkli tur kaygisinin onune gecmelimi..?. Ne dersiniz.?

meteferhat meteferhat 12.12.2011 23:39:00

Ben daha acemiyim bu yüzden elimden geldiğince farklı tür çekmeye çalışıyorum hali ile sizlerin deneyim ve bilgilerinden faydalanmak ve tür bilgimi geliştirmek için yüklüyorum. Belki zamanla benim içinde kalite daha ön plana çıkar. Ama şu aşamada öğrenme sürecindeyim

burake burake 29.10.2011 13:59:00

Bu tamamen kişisel bir şey...Zamanla farklı türleri de görmek ve fotoğraflamak istiyor insan...

Kadird Kadird 23.10.2011 20:39:00

Yavuz Bey güzel bir konuya değinmişsiniz.

Yeni tür mü, bilinen, nispeten kolay bir türün fotoğrafı me derseniz, ben birincisini seçerim şu anda. Eskiden böyle değildim, zaman içinde biraz değiştim :)

Tabii en güzeli ,dediğiniz gibi hem yeni tür, hem iyi fotoğraf :)

Selamlar...

yavuzeryavuz yavuzeryavuz 23.10.2011 18:36:00

Farkli türmü.. Güzel fotografmi..? Tabiki en iyisi hem farkli hem güzel fotograf nedersiniz?

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2025 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT