TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92805
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

bizden sonrası

hvdnsudan hvdnsudan 9.12.2011 21:36:00
Geçenlerde bir yerde bizlere ait internet hesaplarına bizden sonra ne olacağı konusunda bir yazı gördüm.

Herşeyin hayırlısı tabii; ancak doğanın kanunu hepimiz bir şekilde yaşamdan kopacağız. Peki bizden sonra elektronik ortamdaki hesaplarımız ne olacak acaba?

Sitemiz ekonomik çıkar gütmemekte, ve kullanım konusunda ne kadar titiz davrandıklarını bir kaç kez tarafıma gelen, fotoğraflarımın kullanılabilmesi için izin istenmesinden biliyorum, hassasiyetinden ötürü yönetimimize teşekkür ediyorum. :) bu yüzden hani fotoğraflarımız satılır mı diye kaygım yok.

zaten çoğumuzun bu uğraşımızdan para kazanayım diye bir kaygısı olmadığını düşünüyorum. (elbette birazcıkta kazansaydık fena olmazdı hani ! ;) )

Sitemiz üyelerinden kayıp olarak ben bir tek Burak KÜÇÜK ü biliyorum. (Bilmediğim kayıplarımız varsa onların dostlarına buradan baş sağlığı dilerim.) Az önce Rahmetli Burak ın hesabını buldum benim için hala hayal olan pek çok türü barındırıyor. Hem de güzel fotoğraflarla barındırdığını gördüm. :)

Bu durumda bizden sonra ne olacak sorusunu sitemiz için düşündüm. Bir yabancı sitenin üyelerinden hayatını kaybedenlerin hesaplarının son haliyle korunduğunu ancak üyenin ana sayfası açıldığında üyenin hayatını kaybettiğini belirten onun güzel anılarını yaşatmak için sayfasının korunduğuna ilişkin bir notla karşılaştım.

Acaba sitemizde de böyle bir uygulamaya gidilebilir mi?

Saygılarımla Süleyman DİRER

yavuzeryavuz yavuzeryavuz 19.12.2011 01:35:00

Süleyman bey bizden sonra derken öldükten sonrami demek istediniz..? Vallahi bana aci verdi bu dusunce..Bence ölüm konusunu hic acmayalim.. Vakti gelince hersey en guzel sekliyle olur zaten..

hvdnsudan hvdnsudan 9.12.2011 21:37:00

bizden sonrası?

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2025 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT