İlginç.İki gündür TRT1 de atmacacılık belgeseli izliyorum. Üstüne tuz biber oldu.
gel de hayran kalma, hem olaya hem de çekime.paylaşım için çok teşekkürler Berrin.
Çok güzel,paylaşım için çok teşekkürler......
Harika paylaşım Berrin teşekkürler.
Go pro ile müthiş geniş açı çekimleri yapılıyor. Biz mikrolight uçuşlarımızda kullanıyoruz. Kuşlarla uçmak başka bşr keyif gerçekten de, güzel bir paylaşım, teşekkürler.
Ne yapsam bende benim kuşlarla yapsammı böyle bir şölen ne dersiniz:))Harika gerçekten keyifle izledim,Emeği gecenlere teşekkür ederim.
Ne güzelmiş...Teşekkürler Berrin Hanım...
harika bir video paylaşım için teşekkürler..
harika bir şey bu
aglatti beni.. muhtesem..
Teşekkürler Berrin, çok imrendim.
Hayal gibi,
soluksuz izledim, harika
Animaux da izlemiştim belgeseli. Yanlış hatırlamıyorsam Fransız bir öğretim görevlisi biyolog. Kuşu alıştırmak için bir yolu boyunca çalışıyor. Kuş başta çok ürküyor paraşütten, hatta fena dolanıyor. Çok etkileyici, belki tekrar yakalarız belgeseli.Tunç
Berrin hanım gerçekten güzel bir paylaşım. Teşekkürler.
Hayran kaldım mütiş
Müthiş görüntüler.Ben Bahreyn'de çekildiğini sanmıştım, Rio'danmış.
Sanırım parayı verirsek bu duyguyu biz de yaşayabiliyoruz:))http://www.youtube.com/watch?v=RQqJW435Wok&feature=related
Benden de sonsuz teşekkürler, kuşlara, sizlere ve tabii arkadaşım Khalil Hammad a, sayesinde haberdar olduk. selamlar,
Kuş Harris Hawk diye biliyorum Harris şahini yalnış hatırlamıyorsam Amerikada Şili ve Arjantinde yaşıyordu . Bu tarz video çok izledim ancak bunun kadar etkileyicisini ilk kez Berrin abla sayende izledim :) Bunun martıyla kameraya alınanını izlemiştim ayrıca . Ha birde Türk yapımı vardı ama adam uçmuyor bisiklet sürüyor arkasından da 3-5 tane kaz uçarak adamı takip ediyordu :) Paylaşım için teşekkürler .