2012 Takvimi
2 yıldır masamı süslüyordu bu sene kısmetse3 olacakemeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım
Birden fazla isteyebilecek olmamız çok güzel çünkü geçen yıl son anda 1 tane gelince öğrencilerim bana bayağı sitem etti...Şimdiden teşekkürler emeği geçen herkese...
iki senedir masamızın üstünde durdu..atmadık..baktık..
emeği geçen tüm dostlara teşekkürler...
Bu ince düşünce için emeği geçen herkese teşekkürler.
Her zaman odamdaki en güzel köşede ve gelen tüm misafirleri kıskandıracak güzellikte oldu ellerinize sağlık
Tamer Bey daha nice böyle takvimlere diyelim...Sabırsızlıkla bekliyoruz (Korsan , Bilge , Zirvana ) takviminizi ..Selamlar...
Elinize saglik,Teşekkürler
Merakla bekliyor olacağım, teşekkürler.
Yine masamı süsleyecektir. Merak ve sabırsızlıkla bekliyoruz.Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.
Bu sene ilk defa
Tamer Abiciğim : Kesene bereket ,yüreğine sağlık....Selam ve hürmetler.
Ellerinize, emeklerinize sağlık Tamer Bey. 2012 senesinde de takviminizi kullanmak harika olacak. Sevgilerimle.
Teşekkürler.. istek yapılmıştır
Bu yıl 1.sınıf okutuyorum.Çocuklar bu takvimi sınıfın duvarında görünce çok sevinecekler.Teşekkürler Tamer Bey.
Teşekkürler Tamer Bey,Selamlar.
trakuş takvimleri, ve sizin takvimleriniz çok güzel çalışmalar.teşekkür ediyorum. selamlar..
Tesekkurler Tamer Bey ilginiz alakanız icin.Takipcinizim.
Emeği geçenlere ve size teşekkürler Tamer Bey
Emeği geçenlere sonsuz teşekkürler....Dört gözle bekliyorum 2012 takvimini...Selamlar...
şimdiden teşekkür ederim Tamer bey :)Trakuş bu yıl takvim yapmayacak mı acaba?
Emeği geçen herkese çok teşekkürler.. Selamlar.
Tamer bey, istek yapılmış olup, şimdiden teşekkür eder, iyi yıllar dilerim, emeğinize sağlık olsun...Sağlıcakla...Ali Rıza Altınok
Tamer Bey, takvimler elime ulaştı.İlgi ve emekleriniz için çok teşekkür ederim. saygılarımla.Süleyman DİRER
Tamer Hocam takvim az önce ulaştı elimeharika olmuş emeğinize sağlık teşekkür ederim
Tamer Abiciğim. Takvimlerim geldi. Teşekkür ederim. Fotoğraflar bir harika olmuş. Hele Ekim ayında yer alan EKİN kargaları çok muhteşem. selam ve hürmetler.
Tamer Bey,her zamanki gibi çalışmalarınızda başarılar dilerim. Selamlar.
Takvimin her günü izleyenin o günkü dileklerini yerine getirsin , desem fazla birşey istemiş olmam herhalde :) Güle güle kullanın iyi yıllar..
takvim harika hele poyraz kuşları süper emeklerinize sağlık.selamlar saygılar Tamer bey...
Takvim harika hazırlanmış Tamer bey çok teşekkür ederim.
düşünceniz ve emeğiniz için çok teşekkürler, selamlar...
Takvimler elimize ulaştı,tekrardan çok teşekkür ederiz Tamer Bey,size ve emeği geçenlere teşekkür ve selamlar..
Poyraz kuşları kadar,keklikte çok güzel,Takvim ve Mütevazi dileğiniz için ;) çok teşekkürler.Banada ulaştı.
Teşekkürler Tamer Bey takvimler için...Emeği geçenlerin ellerine sağlık...
Takvimler banada ulaştı. Özelliklee suna ya bayıldım. Teşekkürler Tamer hocam. selamlar.
Sevgili Tamer , her yıl masamızda fotoğraflarının olması mutluluk verici. Fazla takvim göndermen şirketteki kuş sever dostlarım için ayrı bir yeni yıl hediyesi. Hep birlikte sana sağlıklı ve mutlu bir 2012 diliyoruz. İşlerin bereketli ve düzenli gitsin.Sevgilerimle
Takvim elime geçti, emeği geçenlere teşekkür ederim. Yeni yılınız kutlu olsun Tamer bey.
Kargo dün elime ulaştı, teşekkür ederim. Takvim yine çok güzel olmuş. Ellerinize sağlık...
Tamer Bey, Takvim için çok teşekkür ederim. Emeklerinize sağlık, gene nefis.
Teşekkürler Tamer Bey Çok Güzel bir takvimEmeği Geçenlerin Ellerine Sağlık..
Tamer bey teşekkür ederim takvimi aldım,birbirinden güzel fotoğrafla süslemişsiniz nice mutlu yıllara
Emeği geçenlere gönülden teşekkür ediyorum. Takvimi hala göremediğim için, fikir yürütemeyeceğim ama, çok güzel olduğuna eminim. Selamlarımla...
Tamer hocam takvimler elime geçti..yine herzamanki tadında olmuş çok teşekkürler..ailenize ve size iyi seneler dilerim
Odamdaki yeni aldı çok teşekkür ederim
Tamer bey takvim bugün elime ulaştı...Nefis kareler var...Emeğinize sağlık...Sevgi ve selamlarımla...
Tamer bey; tekrar teşekkür ediyor ve emeğinize sağlık diyorumbu vesileyle mutlu yıllar dilerim...
Hemşerim takvimler geldi. Emeği geçenlere çok teşekkür ve selamlar...
Tamer Bey, teşekkür ederim, takvim ulaştı, ellerinize sağlık,iyi yıllar dilerim...Esenlikler...
Ben de aldım Tamer Bey, teşekkür ederim.Elinize sağlık
Bana da geldi takvim.Çok beğendim Tamer bey.Çok teşekkürler...İyi seneler diliyorum...
Teşekkür ederim. İyi seneler...
Tamer bey ellerinize sağlık,teşekkürler,iyi seneler...
Bana hala gelmedi:((( kiskaniyorum ...
Emeklerine sağlık Tamer Abi, her zamanki tadında olmuş :)
Yavuz Bey,Sabah ilk işimiz size neden ulaşmadığını öğrenmek olcak ve muhakkak arayıp bilgi vereceğiz.Bu vesile ile form doldurmuş ama takvim ulaşmamış başka arkadaşlar var ise mesaj atsınlar hemen ilgilenip hallederiz.Selam ve sevgiler..
Tamer bey zahmet etmeseydiniz.. Mutlaka yoldadir.. Istanbulda biraz yavas dagitim isleri:(( web sitenizdeki mukemmel fotograflari izledim.. Sizi gercekten tebrik ediyorum..
takvim benim ve keremin eline ulaştı..çok teşekkürler..iyi yıllar...
İnternetle bağlantım olmayınca tamamen unutmuşum takvimi. Sevgili Tamer abi,takvim büyük bir keyifle masamızı süsleyecek gene. Sevgiler,iyi yıllar..
Tamer Bey takvimler bugün elime ulaştı. Arkadaşlara ileteceğim. Yine masamı süsleyecek. Emeği geçenlere teşekkürler ve selamlar.
Takvim çok hızlı bir şekilde bugün elime ulaştı. Çok güzel bir takvim. Emeğinize sağlık Tamer bey. Çok teşekkürler.
Takvim masamı süslüyor,Tamer Hocama çok Teşekkür ediyorum.
Tamer Bey,takviminiz dün elime ulaştı. Çok teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılarınızın devamını dilerim.
tamer abi takvim elime ulaştı çok teşekkürler..
Tamer Bey çok teşekkür ederim.Yeni yılın Zeybek Ailesine huzur ve mutluluk getirmesini dilerim.Selam ve sevgilerimle.
Tamer bey,takvim elime geçti. Teşekkür ederim. Yeni yılınızı kutlarım. Sevgi ve saygılarımla.
Teşekkürler Tamer Bey.Takviminiz elime geçti.Mutlu ve sağlıklı yıllar dilerim....
Yine çok güzel olan 2012 takvimi için teşekkürlemi iletiyorum Tamer hocam, emeklerinize sağlık, selamlar...
Tamer bey takvimlerinizi aldık ve dostlarımızada ulaştırdık.Öncelikle çok beğendiğimizi ifade etmek istiyoruz.Ellerinize sağlık.Çok teşekkürler eder mutlu yıllar dileriz.
Sevgili Tamer kardeşim.. bugün takvim elime geçti.. çok çok teşekkürler.. Emeğiniz ve sosyal çabanız takdire deger. Sive saygı ve selamlarımı iletiyorum..
Sevgili Arkadaşlar; Güzel sözleriniz için herbirinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım.Alınan bu övgüleri müsadeniz olur ise bende 8 yıldır desteğini esergemeyen Havatek Makina San. ve Tic. A.Ş. ile geri planda takvimlerin sizlere ulaşması için canla başla çalışan Nagehan Kaya ile paylaşmak isterim. Bu vesile ile Trakuş Camiasının yeni yılı birkez daha kutlar esenlikler dilerim.Saygı ve sevgilerimle..Tamer Zeybek
Emeği geçen tüm dostlara teşekkürler...
Tamer Bey iyi yıllar dilerim . Eğer kaldıysa ben de takvim istiyorum . Teşekkür ederim , selamlarımla....
tamer bey çok kalıcı ve güzel bir çalışma yaptığınız için başta sizi ve emeği geçen herkesi kutluyorum.ayrıca çok hızlı bir dagıtımdan dolayı teşekkür ederim selamlar
tamer bey takvimler için çok teşekkürler, selamlar...
takvimler hangi kargo firmasınca teslim ediliyor öğrenmem gerek. bilgi veren olursa sevinirim.
Benim dağıttığım takvmimler MNG kargo ile teslim ediliyor.
Açıklamadaki gibi linkle tıklayıp form doldurursanız takvim size de ulaşacaktır.
Tamer Bey takvimler elime geçti. Yine çok güzel olmuş. Emeği geçen herkesin eline sağlık.
Tamer bey takvim için çok teşekkür ederim. Güzel olmuş, emeği geçenlerin ellerine sağlık... Mutlu yıllar dilerim...
Tamer Bey, takvimler elime ulaştı. Çok beğendim.Teşekkürler,emeklerinize sağlık.
Tamer Bey, Takvim elime ulaştı. Emeğinize sağlık. İyi seneler
Tamer bey takvimler elime ulaştı hatta şimdiden masamı süsler vaziyetteler.Çok teşekkürler
Tamer Bey ben henüz teslim aldım yine çok güzel olmuş. Ellerinize, emeklerinize sağlık. Şehirdışındaydım ve yerime arkadaşım teslim almıştı. :) -Sizden kaynaklanmayan- küçük bir kargo problemi de olmuştu ve giderilmesi hususunda yardımcı olan değerli çalışanlarınıza da buradan selam ve sevgilerimi sunuyorum. Tekrar çok teşekkürler. Isparta daki doğa dostları olarak yıl boyunca sizi anacağız. :)) Sevgiler...