400mm lens alarak aranıza katıldımürün spot olduğu için fatura ve garantisi yok40D+400mm e sigorta yaptırmak gibi bir düşüncem var Yavuz Bey in açtığı konu aklıma geldihangi firmalar yapmakta yada hangisi daha geniş kapsamlıdır bu konuda hiç bir bilgim yok :/düşürmeye bozulmaya kırılmaya çatlamaya çalınmaya karşı sigorta yapmaktalar sanırım?senelik makul bir ücret karşılığında en azından ürünlerimi garanti kapsamına almış bulunurum
Aslında mantıklı bir Sigortacı,Trakusdaki üyelerin ekipmanlarını her türlü riske karşı örneğin araç sigortalarındaki nisbetler üzerinden sigortalamalı diye düşünüyorum,Risk oranının Trafikteki araçlardan daha az olduğu muhakkak,Selamlar.
ben faturalarinin olmadigini.. ifade ettim.. sorun olacagini sanmiyorum faturanin.. bu bozulmaya karsi degil.. dusurme caldirma carpma.. vs
ekipmanlarımıza yapılan sigortada ürünler 0 ve faturalı olmalı sanırım2,el yada spot ürünler de sigorta kapsamındamıdır?
Yavuz Bey;Bende sigorta yanlısı bir insanım.Ev sigortamın icerisine makinelerimi lenslerimi dahil ettirttim.Ev icin toplam odedigim para 250 TL cıvarı .Sigorta kapsamı 45000 TL gibi bir rakam.Fakat kullanımdan kaynaklanan hasarı kapsamıyor.Kayıp , çalıntı yangın deprem vs kapsıyor.Size tavsiyem eğer sigorta yaptıracaksanız tüm aklınıza takılan soruları senaryo yazarak danışmanız ve sonuçları yazılı olarak almanız.Sigorta sirketleri kullanım hatalı sigortalarda yan çizebiliyorlar.
Çalınmaması için gözümün önünden ayırmam...Bundan sonrada kapıya bağlarım...Birde sigara külü düşerse düşsün mantığıyla hareket ederim:))Umarım iş işten geçmemiştir..
18000 tl icin 1000 tl