TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

3.KÖPRÜ İHALESİNE HİÇ TEKLİF GELMEDİĞİ İÇİN İPTAL EDİLDİ!

DilekveTunç DilekveTunç 10.01.2012 17:26:00
İstanbul Boğazı na yapılacak üçüncü köprünün de içinde bulunduğu, bedeli 6 milyar doları bulan ve Yap-İşlet-Devret (YİD) modeliyle inşa edilecek Kuzey Marmara Otoyolu ihalesine hiç bir şirket katılmayınca, ihale iptal edildi.
18 şirketin ihale şartnamesi aldığı ihaleye gün içinde beş şirketin katılmayacağına yönelik bilgiler gelmişti. Bu şirketlerin bazılarının yetkilileri, Avrupa da devam eden finansal krizin proje finansman olanaklarını kısıtlaması ve maliyetleri artırması nedeniyle diğer yatırımcılardan da teklif gelmeme olasılığının yüksek olduğunu belirtmişti.

"Pazar günü İz Tv’de Fatif ORBAY’ın Türkiyenin Çiçekleri’nde şunu telafuz etti; İstanbul Avrupa’da eko sistem çeşidi en fazla olan kent!

Gene İZ Tv’nin Dokuz Sıcak Nokta serisinde İstanbul Ormanları, kumulları anlatılmıştı. Acaba bu çekimleri, TRAKUŞ fotoğraflarını köprü ihale şartnamesi alan firmaların yönetim kurullarına izlettirsek gene yapalar mı acaba?"

Dilek

DilekveTunç DilekveTunç 10.01.2012 17:28:00

3.KÖPRÜ İHALESİ İPTAL!

3.KÖPRÜ İHALESİNE HİÇ TEKLİF GELMEDİĞİ İÇİN İPTAL EDİLDİ!

BELKİ ARTEMİS, BELKİ KYBLE TOPRAKANALAR, KUŞLAR, ENDEMİK BİTKİLER, AĞAÇLAR BU KEZ İZİN VERMEDİ GALİBAAAAAAAAA!

Dilek

tabiatdostu tabiatdostu 11.01.2012 08:42:00

ama karaburuna 15 000 teknelik marina ve havaalanı projesi imzalanmış.c.tesi karaburundaki emlakçı arkadaşım söğledi.birde otel olacakmış.konuya yakın olduğu için paylaşmak istedim.

KARASU KARASU 11.01.2012 09:36:00

Çok iyi niyetlisiniz. Keşke öyle olsa...

Hükümet azimli ve kararlı çok yakında hallederler.

DilekveTunç DilekveTunç 15.01.2012 19:45:00

Hayır, iyi niyetli değil, daha da ötesi...

Benim gibi düşünen doğacı, kuş gözlemci dostlarda çok uğraşmışlar, İstanbul ve Ankara da yapılan toplantılarda ellerinden geleni yapmışlar. Bu dostlar Ümit abiden göç sırasında konmuş olan kuş fotoğrafları istemişler toplantılar için.

Ayrıca 2 milyon insan 3. Köprüyü istemiyoruz diye imza vermiş.

Biliyorum gerçekler acı. Bir şeyler ters gidecek ve yapılmayacak diye kalbimden geçiyor.

"UMUTSUZ DURUM YOKTUR. UMUTSUZ İNSANLAR VARDIR. BEN, HİÇBİR ZAMAN UMUDUMU YİTİRMEDİM." (Mustafa Kemal ATATÜRK / Çanakkale - 1915)

DilekveTunç DilekveTunç 15.01.2012 19:46:00

Özkaynaktan yapılacağı açıklanmış.

DilekveTunç DilekveTunç 15.01.2012 19:50:00

Haklısınız, bir şey yapmalı ve sonrada dualarımızı eksik etmemeliyiz.

KARASU KARASU 15.01.2012 20:24:00

Aynı yönde düşünüyor, aynı umudu paylaşıyoruz ama malesef suyun başındaki 5 insan RANT için düğmeye basmış. Gözleri para bürümüş...

Ben Ankara lıyım İstanbul da hiç yaşamadım ama hatırlayacaksınız talan edilen vadileri, orman alanlarını... Basının zoruyla yargıya da taşınmıştı, sonuç o 3-5 açgözlünün istediği gibi oluştu.

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 452  |  Kalan Tür Adedi:39
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT