Yorum limitini doldurma
birgök 17.04.2012 22:19:00
Ben,eğer bir rahatsızlığım yoksa, iyiysem veya aşırı meşgul değilsem hemen hemen her gün araziye çıkıyor,arazi dönüşünde fotoğraflarımı kaydettikten sonra Trakus a girip tüm arkadaşların karelerine bakıyorum ve bol bol da yorum yapıyorum.
Yorum hakları ve limitlere saygılıyım ama yorum yazarken kendimi kısıtlamıyorum. Bir hafta içerisinde o kadar kareler yükleniyor ki yazmamak elimde değil. Ben yorum yazarken beklenti içerisinde değilim.
İyice fotoğrafım varsa güzel yorumlar alırken,vasat fotoğraflarıma da çok az yorum gelmektedir doğal olarak.
Benim bir Kıbrıslı Türk olarak zaten Kıbrıs ta çektiğim fotoğraflar süper de olsa ,en çok yorumu da alsa günün fotoğrafları arasına giremeyeceğimi çok da iyi biliyorum.
Arkadaşların, limitlerim dolduktan sonra karelerine yorum yazamamam beni çok üzüyor ve neredeyse bir yorum yapamadım diye utanıyorum.
Benim isteğim, hiç olmazsa getirilebilecek bir sistemle limitlerimin dolduğunu fotoğraf yükleyen arkadaşların görebilmesidir.
Limitlerim dolduğu için 1 hafta sadece bakacağım.
Bazı arkadaşlar beni kınayacaklar ama ben böyle düşünüyorum.
Tüm yönetici ,sistemi kuran ve sitede zevk alarak fotoğraflarını paylaşan arkadaşlara selam v sevgilerimi iletiyorum.