TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92805
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

Yorum limitini doldurma

birgök birgök 17.04.2012 22:19:00
Ben,eğer bir rahatsızlığım yoksa, iyiysem veya aşırı meşgul değilsem hemen hemen her gün araziye çıkıyor,arazi dönüşünde fotoğraflarımı kaydettikten sonra Trakus a girip tüm arkadaşların karelerine bakıyorum ve bol bol da yorum yapıyorum.

Yorum hakları ve limitlere saygılıyım ama yorum yazarken kendimi kısıtlamıyorum. Bir hafta içerisinde o kadar kareler yükleniyor ki yazmamak elimde değil. Ben yorum yazarken beklenti içerisinde değilim.

İyice fotoğrafım varsa güzel yorumlar alırken,vasat fotoğraflarıma da çok az yorum gelmektedir doğal olarak.

Benim bir Kıbrıslı Türk olarak zaten Kıbrıs ta çektiğim fotoğraflar süper de olsa ,en çok yorumu da alsa günün fotoğrafları arasına giremeyeceğimi çok da iyi biliyorum.

Arkadaşların, limitlerim dolduktan sonra karelerine yorum yazamamam beni çok üzüyor ve neredeyse bir yorum yapamadım diye utanıyorum.

Benim isteğim, hiç olmazsa getirilebilecek bir sistemle limitlerimin dolduğunu fotoğraf yükleyen arkadaşların görebilmesidir.

Limitlerim dolduğu için 1 hafta sadece bakacağım.

Bazı arkadaşlar beni kınayacaklar ama ben böyle düşünüyorum.

Tüm yönetici ,sistemi kuran ve sitede zevk alarak fotoğraflarını paylaşan arkadaşlara selam v sevgilerimi iletiyorum.

ali6105 ali6105 18.04.2012 00:31:00

Birtan Hocam söylediklerinize aynen katılıyorum.

Eskiden hiç değilse yancılık vardı.Neticeye tesir etmeyen ama limitimiz dolduğu zaman hiç değilse bir şekilde beğenimizi dile getirme fırsatı bulduğumuz bir yöntemdi.Ama şimdi böyle bir yöntem de yok artık.O nedenle hiç değilse limitlerin dolduğu,yorum hakkı olmadığı görülebilinise bencede çok iyi olacak...

Zaman zaman hepimiz güzel bir kareyi birlikte olduğumuz yada sevdiğimiz,saygı duyduğumuz birilerine hediye ediyoruz.Limit dolduğu için nezaketen teşekkür etmek istense (ki çoğu zaman öyle yapılıyor) bile bu mümkün olamıya biliniyor.Karşı tarafın hissiyatı bu durumda ne olur? Belki böyle hallerde özelden yazmak veya telefonla aramakta bir çare ama yinede diğer türlü olsa bunada gerek kalmaz diye düşünüyorum.

Bizimkisi sadece bir teklif tabii...

Olur yada olmaz bir şey diyemeyiz.Sonuçta yönetici pozisyonunda ki arkadaşlar bunu da değerlendirirler,luzum görülürse koyarlar.Ama bunu yazdınız yada söylediniz diye kimse sizi yada bir başkasını kınamaz.Sonuçta burası bir paylaşım sitesi...

AZİM AZİM 17.04.2012 23:12:00

Birtan Hocam görüşlerine katılırken ; buna benzer bir öneriyi de ( Yorum sayısı biraz daha artırılsın ) daha önce dile getirmiş ve önermiştim. Bu öneri dikkate alınmış ve yorum sayısı az da olsa artırılmıştır.

Yapıcı eleştiriler ile sitenin daha güzele gideceğini ve daha sağlıklı işleyeceğini ümit eder selamlarımı iletirim. Emeği geçenleri de bu vesile ile tekrar kutlarım.

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2025 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT